Visi karalienes bērni bija līdzās karalienei Elizabete II 

96 gadu vecumā mūžībā aizsaukta Lielbritānijas karaliene Elizabete II, paziņojumu izplatījusi Bekingemas pils. Nāves brīdī viņa bija savā iemīļotajā atpūtas vietā Balmoralas pilī, savu tuvāko ielokā.

Balmoralas pilī pirmais ieradās karalienes dēls, Velsas princis Čārlzs ar sievu, Kornvolas hercogieni. Pie karalienes ir arī karalienes meita princese Anna.

Nule ar lidmašīnu atlidojis ir arī princis Viljams un karalienes dēli princis Endrjū un Edvards ar sievu, Veseksas hercogieni Sofiju. 

Viņas Majestātes bērni un mazbērni steidzās uz Balmoralu, kad ārsti publiski atklāja, ka viņi ir “nobažījušies” par monarha veselību un tur viņu stingrā medicīniskā uzraudzībā.
Kembridžas hercogiene Ketrīna palika Vindzorā, jo šī bija bērnu pirmā skolas diena. 

BBC prognozē, ka Balmoralā ieradīsies arī princis Harijs, bet bez Saseksas hercogienes, jo viņa it kā “neesot gaidīta” šajā ģimeniski svarīgajā brīdī. 
96 gadus vecā karaliene vakar izstājās no virtuālās privātās padomes, un ārsti ieteica viņai atpūsties.
Premjerministre Liza Trasa sacīja, ka “visa valsts” ir “dziļi nobažījusies” par šīm ziņām.
“Manas domas un cilvēku domas visā Apvienotajā Karalistē šobrīd ir ar Viņas Majestāti karalieni un viņas ģimeni,” sacīja premjerministre Liza Trasa.
Kenterberijas arhibīskaps saka, ka “visa nācija ir lūgšanās ar karalieni”: “Manas lūgšanas, kā arī cilvēku lūgšanas visā nācijā šodien ir par Viņas Majestāti karalieni,” tviterī ierakstīja Džastins Velbijs.
“Lai Dieva klātbūtne stiprina un mierina Viņas Majestāti, viņas ģimeni un tos, kas par viņu rūpējas Balmoralā.”
Zaļā Josta - Reklāma