Princis Harijs neatvadās no karalienes Elizabetes II 

Princis Harijs ieradās Balmoralā pēc vecmāmiņas nāves. Vai tiešām viņam nebija iespējas paspēt atvadīties kopā ar pārējiem ģimenes pārstāvjiem?

Ziņas par karalienes Elizabetes II slikto veselību pamudināja karaliskās ģimeni steigties uz Skotijas augstieni, lai pēc iespējas ātrāk būtu Balmoralas pilī līdzās karalienei Elizabetei II. 

Tāpat kā visi karalienes bērni, tostarp karalienes vecākais dēls, tagadējais karalis Čārlzs III, un princis Viljams, arī princis Harijs lidojis uz Skotiju, lai būtu pie savas vecmāmiņas.

Saseksas hercoga un hercogienes paziņojumā teikts, ka Megana paliks Londonā. Arī hercogiene Ketrīna palika Londonā, jo 8. septembris bija Kembridžas hercogu bērnu pirmā skolas diena un viņa palika ar bērniem. 

Brīdī, kad tika paziņots par karalienes veselības problēmām, Harijs un Megana jau atradās Apvienotajā Karalistē, lai apmeklētu labdarības pasākumus Mančestrā, Londonā un Vācijas pilsētā Diseldorfā.

Kā ziņo BBC, princis Harijs diemžēl nepaspēja vecmāmiņu satikt vēl pēdējo reizi un ieradās nedaudz pēc viņas nāves laika. 

Zaļā Josta - Reklāma