Rīgas domes vadība Zinību dienā piedalīsies izglītības iestāžu svinīgajos pasākumos 

Sagaidot jauno mācību gadu, Rīgas domes priekšsēdētājs un Izglītības, kultūras un sporta komitejas vadītāja apmeklēs un sveiks galvaspilsētas izglītības iestādes, piedaloties Zinību dienas svinīgajos pasākumos.

Rīgas domes priekšsēdētājs Mārtiņš Staķis 1. septembrī plkst. 10.00 apmeklēs Rīgas Juglas vidusskolu, savukārt Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta komitejas vadītāja Iveta Ratinīka šajā dienā plkst. 09.00 viesosies Rīgas Arkādijas vidusskolā, plkst. 10.00 – Rīgas Lietuviešu vidusskolā, bet plkst. 11.00 – Āgenskalna Valsts ģimnāzijā.

2022./2023. mācību gadā kopumā 276 Rīgas pašvaldības izglītības iestādes ir gatavas jauniem izaicinājumiem, pielāgojot resursus un vidi kvalitatīva un droša mācību procesa organizēšanai, paredzot mācības klātienē, kā arī piedāvājot iespēju bērniem un jauniešiem iesaistīties interešu un profesionālās ievirzes izglītības programmās.

Informāciju sagatavoja: Raimonds Grants – Rīgas domes Komunikācijas pārvaldes Ārējās komunikācijas nodaļas projektu koordinators

Zaļā Josta - Reklāma