Princese Keita atklāj Džordža, Šarlotes un Luisa burvīgo reakciju uz karalienes bēru drošību

Karalienes bēres bija liela mēroga pasākums, tāpēc nepārsteidzoši bija jānodrošina augsts drošības līmenis.

Keita Midltone atklāja, ka viņas trīs bērni bija ar “pērļotām acīm”, kad vajadzēja pamanīt bezpilota lidaparātus debesīs, kas bija daļa no operācijas.

Velsas princis un princese sacīja, ka viņu bērni dzirdēja dronus kā daļu no karalienes bēru apsardzes.
Viljams un Keita tikās ar neapdziedātiem bēru varoņiem no karalienes bērēm
Pāris pavadīja stundu Vindzoras ģildē, tērzējot ar St John Ambulance apkalpi, Crown Estate darbiniekiem, padomes darbiniekiem un brīvprātīgajiem.

Vakar Vindzoras ģildholā Berkšīrā Velsas princese (40) runāja ar darbiniekiem un brīvprātīgajiem, kas bija iesaistīti mirušā monarha bēru pakalpojumu koordinēšanā.

Viņi pateicās tiem, kas pirmdien palīdzēja aizkulisēs, tostarp portatīvo tualetes darbiniekiem, atkritumu tīrītājiem un apkalpei, kas pārvietoja ziedus uz The Long Walk.

Princis Viljams un Keita iepriekš bija teikuši, ka vēlas saviem bērniem pēc karalienes nāves “turēt lietas pēc iespējas normālāk”.

Tomēr trīs bērnu māmiņa sacīja, ka deviņus gadus vecais princis Džordžs, septiņus gadus veca princese Šarlote un četrus gadus vecais princis Luiss debesīs pamanījuši dronus.

Mēģinājumi dažkārt notika pulksten 3:00, un 40 gadus vecais Velsas princis pastāstīja organizatoriem: “Daži no ģimenes bērniem pamodās un domāja: “Vai mēs dzirdam lietas?””

Keita piebilda: “Mēs to nedzirdējām, es tomēr būtu gribējusi.”

Viljams turpināja personāla locekļiem: “Jūs, puiši, esat pavadījuši tik ilgas stundas. Tas bija nevainojami, to varēja just.

“Tas nebūtu varējis notikt tā, kā tas notika bez jūsu palīdzības.”

© The SUN

Zaļā Josta - Reklāma