Notiks Rīgas pašvaldības kapitālsabiedrību forums

Melngalvju namā 25. augustā no plkst. 10.00. līdz plkst. 14.30 notiks Rīgas pašvaldības forums “Rīgas pašvaldības kapitālsabiedrību pārvaldība ilgtspējīgas attīstības mērķu sasniegšanai”.

Rīgas kapitālsabiedrību forums notiek jau trešo gadu. Tajā pulcējas Rīgas kapitālsabiedrību valžu un padomju pārstāvji, lai apspriestu kapitālsabiedrību pārvaldības izaicinājumus. Šogad foruma vadmotīvs ir ilgtspēja.

Pasākumā piedalīsies un ar pārdomām un ieteikumiem kapitālsabiedrību ilgtspējai dalīsies Konsultatīvās padomes locekļi: Latvijas Darba devēju konfederācijas ģenerāldirektore Līga Meņģelsone, Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras valdes priekšsēdētājs Jānis Endziņš, Ārvalstu investoru padomes pārstāvis Māris Vainovskis un Baltijas Korporatīvās pārvaldības institūta viceprezidents un vadītājs Latvijā Andris Grafs.

Ar saviem pieredzes stāstiem par ilgtspējas iedzīvināšanu kapitālsabiedrību darbībā dalīsies Rīgas pašvaldības kapitālsabiedrību pārstāvji: SIA “Getliņi EKO” padomes priekšsēdētāja vietniece Baiba Zūzena, SIA “Rīgas meži” padomes priekšsēdētājs Toms Auškāps, SIA “Rīgas ūdens” valdes priekšsēdētājs Krišjānis Krūmiņš un SIA “Rīgas Centrāltirgus” valdes priekšsēdētāja Agra Languša.

Pilna foruma programma pieejama riga.lv.

Forums būs vērojams tiešraidē Rīgas pašvaldības mājaslapā riga.lv, kā arī Rīgas lapā “Facebook”. Jautājumus foruma dalībniekiem attālināti varēs uzdot, izmantojot sli.do.

Informāciju sagatavoja: Rīgas domes Komunikācijas pārvaldes projektu koordinatore Edīte Matuseviča

Zaļā Josta - Reklāma