Rīgas centra ielās turpinās labiekārtošanas darbi 

Rīgas centra ielās turpinās labiekārtošanas darbi. Šonedēļ labiekārtojuma elementus plānots uzstādīt Aleksandra Čaka un Krišjāņa Valdemāra ielas posmos. Veicot ielu labiekārtošanu, tiek uzstādīti dažāda veida soli, velosipēdu statīvi, puķu kastes un atkritumu urnas.

Krišjāņa Valdemāra ielas posmā no Kronvalda bulvāra līdz Bruņinieku ielai šonedēļ tiks veikta koku apdobju atjaunošana un 16 velosipēdu statīvu uzstādīšana. Savukārt A. Čaka ielas posmā no Merķeļa ielas līdz Pērnavas ielai turpināsies darbs pie 133 velosipēdu statīvu uzstādīšanas.

A. Čaka ielas labiekārtošana tika uzsākta pavasarī, posmā no Pērnavas ielas līdz Ērgļu ielai iestādot 26 kokus un gar Barona kvartālu un sadalošajā joslā, posmā no Ērgļu ielas līdz Tallinas ielai, iesējot puķu pļavas. Tāpat ir uzstādītas 36 dažāda veida puķu kastes, deviņi soli un atkritumu urnas.  Labiekārtojuma elementu uzstādīšana jau ir pabeigta Dzirnavu ielas posmā no Tērbatas līdz Gogoļa ielai, Lenču ielā un Ganu ielā. 

Labiekārtojuma elementu uzstādīšana vēl ir gaidāma trīs Krišjāņa Valdemāra ielas posmos: no Zirņu ielas līdz Laktas ielai, no Bruņinieku ielas līdz Zirņu ielai, no Kronvalda bulvāra līdz Bruņinieku ielai. Tāpat labiekārtoti tiks divi Elizabetes ielas posmi: no Eksporta ielas līdz Brīvības bulvārim un  no Satekles ielas līdz Brīvības bulvārim.

Labiekārtošanas darbi paredzēti arī Brīvības ielas posmā no Lāčplēša ielas līdz Gaisa tiltam; Merķeļa ielā; Kalpaka bulvāra posmā no Brīvības bulvāra līdz Kr. Valdemāra ielai, kā arī Stabu ielā.

Foto: Rīgas dome

Informāciju sagatavoja: Rīgas domes Komunikācijas pārvaldes projektu koordinatore Lelde Rudzika

Zaļā Josta - Reklāma