Apvienotajā Karalistē tiek atvērts MILZĪGS 250 miljonu mārciņu vērtais ūdens atrakciju parks

Therme Manchester, kurā jau ir ūdens atrakciju parks Bukarestē, būs pieejams arī augstākās klases spa ar vairāk nekā 30 saunām un tvaika pirtīm, kas atrodas dažu jardu attālumā no Trafford centra.

Bet tās neparastākā iezīme būs iekštelpu piejūras kūrorts.

CGI attēlos redzama Seišelu salu stila pludmale ar palmām un sauļošanās krēsliem zem milzīga stikla kupola.

Būs arī “nākamās paaudzes ūdens atrakciju parks” ar termālajām peldēm un pasaulē pirmajiem “dzīvajiem ūdens slidkalniņiem”, kur apmeklētāji varēs svilpt garām īstiem augiem.
Citas apskates vietas ir 10 000 kvadrātmetru liels labsajūtas dārzs, kā arī fitnesa nodarbības un tikai pieaugušajiem paredzētas zonas.

Celtniecības darbi sāksies 2023. gadā, un svinīgā atklāšana notiks divus gadus vēlāk.

Biļešu cenas un oficiālais atklāšanas datums vēl nav atklāts.

Plašā teritorija atrodas stikla kupolos, dažu mirkļu attālumā no Holiday Inn un McDonald’s.
Shēmas atbalstītāji apgalvo, ka vēlas izveidot “integrētu pieredzi, lai sniegtu labumu fiziskajai un garīgajai veselībai”.

“Mūsu apņemšanās piesaistīt Therme Manchester Apvienotajai Karalistei ir tikpat spēcīga kā jebkad,” sacīja Stelians Iacob, Therme Group vecākais viceprezidents un Therme Group UK izpilddirektors.

“Neatkarīgi ekspertu pētījumi ir parādījuši ļoti pozitīvo ekonomisko un sociālo ietekmi, ko atstās Therme Manchester, palīdzot radīt darbavietas, ekonomisku labklājību un ienesot veselību un labklājību miljoniem viesu ikdienas dzīvē.”

Priekšnieki plāno nākotnē Glāzgovā, Londonā un Velsā ieviest vairāk “pilsētas oāžu” un saka, ka vēlas, lai Therme būtu pieejams 90% Apvienotās Karalistes iedzīvotāju 90 minūšu brauciena laikā.

Traffordas centrā ir paredzēts atvērt arī otru ūdens atrakciju parku — 60 miljonus mārciņu vērto sērfošanas lagūnu Modern Surf Barton Dock Road.
Tikmēr Apvienotajā Karalistē drīzumā var tikt atvērts 75 miljonus mārciņu vērtais ūdens atrakciju parks, ko iedvesmojis Indiana Džounss, savukārt Vācijā visu gadu ir atvērts ūdens atrakciju parks Tropical Islands ar mierīgu temperatūru un siltiem baseiniem.

Mēs esam apkopojuši arī labākos ūdens parkus pasaulē.

© The SUN

Zaļā Josta - Reklāma