Dīvainā Nostradama prognoze apgalvo, ka Harijs “kļūs par karali pēc Čārlza šokā atteikšanās no troņa”

VIDUSLAIKU mistiķis Nostradams prognozēja, ka princis Harijs kļūs par karali pēc tam, kad Čārlzs būs spiests šoka veidā atteikties no troņa, teikts grāmatā.

Prognoze tika ņemta no 1555. gada Nostradama darba brīvas interpretācijas

Dīvaini apgalvojumi tika izteikti, izmantojot brīvu franču filozofa 1555. gada darbu interpretāciju.
Autors Mario Readings, kurš 2005. gadā uzrakstīja grāmatu par Nostradamusu, apgalvo, ka viņš interpretēja vienu no mistiķu dzejoļiem, lai atklātu, ka karalis Čārlzs atteiksies no troņa un atdos troni savam jaunākajam dēlam Harijam.

Reading arī apgalvo, ka Nostradams vairāk nekā pirms 450 gadiem rakstītajā dzejolī atsaucās uz karalienes Elizabetes II nāvi.

Savā grāmatā Nostradamus: Complete Prophecies for the Future Redings rakstīja: “Preambula ir tāda, ka karaliene Elizabete II mirs aptuveni 2022. gadā aptuveni 96 gadu vecumā, kas ir piecus gadus mazāk nekā viņas mātes mūža termiņš.

«Princim Čārlzam 2022. gadā būs 74 gadi, kad viņš ieņems troni.
“Taču aizvainojums, ko pret viņu izraisīja noteikta daļa Lielbritānijas iedzīvotāju pēc šķiršanās no Velsas princeses Diānas, joprojām pastāv.”

Iztēles autors savu dīvaino interpretāciju atvasināja no vienas no Nastradama rindiņām, kurā viņš paredz, ka “vīrs aizstās viņu, kurš nekad nedomāja kļūt par karali” — apejot princi Viljamu Harija dēļ.

“Vai tas nozīmē, ka prinča Viljama, kurš būtu gaidījis sava tēva pēcteci, vairs nav attēlā?” jautā rakstnieks.

“Princis Harijs pēc noklusējuma kļūst par karali viņa vietā? Tas viņu padarītu par karali Henriju IX, kurš ir tikai 38 gadus vecs.”

© The SUN

Zaļā Josta - Reklāma