Seniori aicināti izmantot iespēju vakcinēties arī jūlijā

Rīgā arī šonedēļ turpināsies senioru vakcinācija bez iepriekšēja pieraksta rīta pusē – no plkst.9 līdz 10, informē Rīgas domes Labklājības departaments.

Bez iepriekšēja pieraksta vakcinācija notiks no plkst. 9.00 līdz 10.00 šādos datumos:

·        Rīgas Centrāltirgus Gastronomijas paviljonā (Centrāltirgus ielā 3-1, ieeja no kanāla puses) no 5. jūlija līdz 11. jūlijam vakcinācija notiks ar “Pfizer/Biontech” vai “Janssen” vakcīnām. 

·        Rīgas Kongresu namā (Krišjāņa Valdemāra ielā 5) no 5. jūlija līdz 9. jūlijam vakcinācija notiks ar “Pfizer/Biontech” vai “Janssen” vakcīnām, 10. jūlijā tikai ar “Pfizer/Biontech” vakcīnu.

·        Ķīpsalas hallē (Ķīpsalas ielā 8) vakcinācija ar “Janseen” vakcīnu notiks 7.,8. jūlijā un 10.jūlijā. 

·        ATTA centrā (Krasta ielā 60) 5. jūlijāvakcinācija notiks ar “Pfizer/Biontech” vakcīnu, bet 6., 7. jūlijā ar “Pfizer/Biontech” un “Janssen” vakcīnām.

·        Rīgas Dzemdību namā (Miera ielā 45) seniori bez iepriekšēja pieraksta var saņemt “Pfizer/Biontech” vakcīnu darba dienās no plkst. 10.00-12.00.

Senioriem uz vakcināciju līdzi jāņem personu apliecinošs dokuments (pase vai ID karte) un jāierodas tādā apģērbā, kas ļauj viegli atbrīvot plecu. Aicinām ņemt līdzi dzeramo ūdeni, ar ko veldzēt slāpes, īpaši atrodoties pēcvakcinācijas uzgaidāmajā zonā, jo ūdens dzeršana ir veselīgs ieradums, kas nodrošina labu pašsajūtu!

Turpinās vakcinācija arī tirdzniecības centros: no 5. jūlija līdz 11.jūlijam t/c “Galerija Centrs” (Audēju ielā 16) , t/c “Akropole” (Maskavas iela  257, E-F ieejas), t/c “Alfa” (Brīvības gatve 372 ) 1. stāvā,  t/c “Domina” (Ieriķu iela 3) MFD telpās, t/c “Galerija Rīga” (Dzirnavu iela 67) , “Rīga Plaza” (Mūkusalas iela 71).  No 7. jūlija līdz 11. jūlijam arī t/c “Origo” (Stacijas laukums 4). Tirdzniecības centros uz vakcināciju var ierasties, gan iepriekš reģistrējoties uz konkrētu laiku vietnē manavakcina.lv vai zvanot pa tālruni 8989, gan arī bez iepriekšējā pieraksta. Laikā no plkst. 9.00 līdz 10.00 seniori tiks apkalpoti prioritāri. Tirdzniecības centros vakcinācija notiek pēc cilvēka izvēles ar “Pfizer/Biontech” vai “Janssen” vakcīnu.

Zaļā Josta - Reklāma