Ropažu novada mobilajai lietotnei jau vairāk kā 1000 lejupielādes

Vai zinājāt, ka jau no 2022. gada 4. oktobra Ropažu novada mobilā lietotne pieejama lejupielādei? Šobrīd jau vairāk kā 1000 iedzīvotāju un novada viesu ir lejupielādējuši Ropažu novada mobilo lietotni un izmanto tās plašās iespējas.

Populārākās iedzīvotāju vidū ir “Ziņojums pašvaldībai” un “Iesniegumi”. Ar “Ziņojumu pašvaldībai” palīdzību jebkurš var nosūtīt ziņu, atrodoties konkrētā notikuma vietā – vai tie būtu izmesti atkritumi, nolauzta ceļa zīme, vai bedrains ceļš, nofotografēt, uzrakstīt īsu ziņu un nosūtīt – tieši tik vienkārši! Ziņojums lietotnē redzams visiem, un arī pašvaldības sniegtā atbilde.

Savukārt izmantojot pakalpojumu pieteikšanu ar “Iesniegumi” palīdzību, pašvaldībā deklarētajiem iedzīvotājiem ir iespēja tieši no aplikācijas iesniegt iesniegumu pašvaldībai. Populārākais šobrīd ir nekustamā īpašuma atvieglojumu saņemšanai 2023. gadā.

Lietotnē ir arī lojalitātes programma, kurā uzņēmēji piedāvā dažādus pakalpojumus ar atlaidi, kurus var ērti izmantot, uzrādot QR kodu lietotnē vai iedzīvotāja kartē.

Vēl lietotnē ir iespēja uzzināt jaunumus, ērts pasākumu kalendārs ar dažādām filtrēšanas iespējām, tūrisma objekti ar maršrutēšanu, un citas iespējas.

Lejuplādē mobilo lietotni šeit:

Autentificējies ar tālruņa numuru vai stingro autentifikāciju (latvija.lv, novadā deklarētajiem iedzīvotājiem), un izmanto Ropažu novada mobilās lietotnesplašās iespējas.

Mobilā lietotne izstrādāta kopā ar SIA “ZZ Dats” un SIA “Mobilly TX” un ir pirmā pašvaldību lietotne, kas piedāvā tik plašas iespējas, kopā ar iedzīvotāju karti.

Zaļā Josta - Reklāma