Porziņģis dižojas ar 90. gadu sešsimto mersedesu 

Latvijas basketbola zvaigzne Kristaps Porziņģis, būdams arī kaislīgs “Mercedes-Benz” automobiļu cienītājs, savā “Instagram” profilā publicējis attēlus, kuros pozē pie un iekš 90. gadu leģendārā sešsimtā mersedesa.

Jaunais uzņēmējs,” spāņu valodā pie šīm fotogrāfijām pierakstījis Porziņģis, kurš pats lepni autostāvvietā pozē pie šī spēkrata. Kā redzams fotogrāfijās, automobilim nav numurzīmes, kas varētu liecināt, ka automobilis tikko ir nomainījis īpašnieku un jaunais saimnieks tam vēl nav izņēmis jaunās numurzīmes.Lai arī Porziņģis tiešā tekstā neapstiprina, ka viņš ir jaunais šī automobiļa īpašnieks, tas nebūtu arī nekāds pārsteigums, jo basketbola zvaigznes īpašumā ir jau vairāki mersedesi – gan jaunāko paaudžu S-klases modeļi gan Latvijā, gan ASV, gan arī klasiskā S-klases kupeja baltā krāsā, kas tika pārbūvēta Latvijas uzņēmumā “Lucky Thirteen”.

“S600” modifikācijas mersedesa sešu litru motors attīsta 408 zirgspēku jaudu, kas ļauj no vietas līdz 100 km/h paātrināties 6,3 sekundēs un maksimāli sasniegt 250 km/h. Ražotāja norādītais vidējais degvielas patēriņš tam ir ap 13 litriem benzīna uz 100 km. Lietoto automobiļu tirgū šāds 90. gadu sākuma “S600” labā stāvoklī maksā no 20 līdz 40 tūkstošiem eiro.

Zaļā Josta - Reklāma