Rīgā uzstāsies populāra krievu grupa “Shortparis” 

9. septembrī “VEF” kvartāla promenādē ar lielkoncertuuzstāsies populāra krievu grupa “Shortparis”, informē portāls balticevents.info.

Mākslinieku kolektīvs “Shortparis” no Sanktpēterburga spēle post-pop, pop-noir, avant-pop, experimental. Mūziķi ir uz starptautiskā atpazīstamības ceļa, viņus jau dēvē par “labākajiem dzīvās mūzikas izpildītājiem Krievijā”. Nākuši no Sanktpēterburgas, priekšgalā ar harizmātisko Nikolaju Komjaginu, grupa turpina iekarot sev reputāciju ar saviem satriecošiem rituāliskiem priekšnesumiem un tumšu elektronisko mūziku, kurā iracionālie, trauksmainie deju ritmi savienojas ar post panku, eksperimentāliem trokšņiem un akustisku šansonu veidojot vienīgo savā veidā, unikālu muzikālo estētiku.

“Shortparis” Rīgā uzstāsies Eiropas koncerttūres ietvaros unprezentēs jauno albumu – “Ābolu dārzs”(«Яблонный сад»). “Ābola” arhaiskais nosaukums albumā “Яблонный сад” tiek lietots apzināti: albums nes sevī pagātnes un tagadnes savienojumu, poēzija un stingra forma, politika un lirika, disonansi un harmoniskas kopējās triādes, tajā pašā laikā tā ekspresīvais asums tiek ietverts lēnā tempā un gandrīz sentimentālā lirikā. Biļetes uz lielkoncertu ir pieejamas visās “Biļešu Serviss” kasēs.

Zaļā Josta - Reklāma