Rīgā uzstāsies pašmāju reperis “Platina”

18. septembrī uz Studio 69 naktskluba skatuves uzstāsies pašmāju populārs trap mūzikas izpildītājs “Platina”. Tas būs viņa pirmais koncerts pēc jauna albūma«Sosa Muzik» izlaišanas, informē portāls balticevents.info.

Latvijas mākslinieks Roberts Plaudis jeb Platina jau sen aktīvi uzstājās ārpus savas dzimtenes. Viss sākas ar “Opjati krug” («Опиатыкруг») albūmu 2019. gadā, kurš sasniedza otro vietu “Apple Music” Krievijā. Uz nākamo dienu iznāca liels muzikālais darbs “Augstāk par mākoņiem” («Вышеоблаков»), kur kopā ar Robertu dziesmā piedalās tādi populāri izpildītāji, ka OG Buda, Feduk un Obladaet. Tajā pašā laikā iznāk video klips “Santa Klaus” («СантаКлаус»), kurš jau šodien ir savācis vairāk nekā 5 miljonu skatījumu Youtube servisā.

Šogad augusta vidū Platina izlaid jauno albūmu “Sosa Muzik”, kas sastāv no 15 dziesmām ar viesmāksliniekiem OG Buda, Big Baby Tape un Mayot. Albūms uzreiz ieņēma 1 vietu Apple Music Krievijā un Genius čartā pasaulē. Populārie mākslinieki Jegors Krīds un Morgenšterns savās pēdejās intervijās atzīmēja Platinu, ka labāko krievu mūziķi.

Rīgas koncerta ietvaros mākslinieks prezentēs dziesmas no jauna albūma, ka arī izpildīs savus labākos darbus. Pasākumā pieņems dalību arī vietējie viesmākslinieki Prusax, Dj Ekler, Destxmido иCukurpaps. Ieja uz pasākumu pl. 19:00. Biļetes ir pieejamas Ticketšop.lv kasē.

Zaļā Josta - Reklāma