Rīgā notiks jauno talantu atbalsta labdarības koncerts

21. maijā, pl. 14:00, Rīgas Melngalvju namā norisināsies jauno talantu bezmaksas koncerts “Festival of Talents 2022”. Uz skatuves uzstāsies talanti no Latvijas, Lietuvas, Somijas un Igaunijas, informē portāls balticevents.info.

Koncerta ietvaros piedalīsies vairāk nekā 30 jauno censoņu. Dejotāji uzstāsies ar horeogrāfijas šoviem, mūziķi izpildīs savās labākās muzikālas kompozīcijas, jaunie sportisti paradīs meistarību paraugdemonstrējumos, bet dažāda vecuma gleznotāji prezentēs savus izstāžu darbus. Kopā ar jauniem talantiem koncerta ietvaros uz skatuves uzstāsies ukraiņu populāra māksliniece Natālija Krasovskaja. 

Pasākuma gaitā notiks svinīgā ceremonija naudas dotāciju piešķiršanai «Vivat Future» fonda 2020-2021 gadu uzvarētājiem. Savā sešu gadu pastāvēšanas vēsturē fonds ir atbalstījis 141 bērnus no desmit Eiropas valstīm ar 289.563 eiro lielu finansiālo atbalstu. Palīdzība balstās uz jauno mūzikas instrumentu iegādes, papildus apmācību stundu iegūšanas un ceļa izdevumu segšanām braucieniem uz nozīmīgām starptautiskām sacensībām.

— Tas ir jau piektais ikgadējais koncerts. Ar katru gadu Latvijas talanti paliek spilgtāki un tieši šajā momentā ir ļoti svarīgi viņus atbalstīt. Uz atlīdos vairāk nekā 300 viesi no dažādām valstīm. Priekš visiem koncerta dalībniekiem tā ir ļoti laba iespēja pamēģināt sevi uz lielas skatuves liela cilvēku daudzuma priekšā – pastāstīja “Festival of Talents 2022” rīkotāja Nellija Peško.

Ieja uz pasākumu ir absolūti bezmaksas. Lai piedalītos pasākuma ir nepieciešams piereģistrēties pa tālruni 29211785.

Zaļā Josta - Reklāma