Rīgā lidos pasaulē labākie dankeri

Jau nākamnedēļ, 24. un 25. augustā, Rīgā notiks starptautiskais 3×3 basketbola turnīrs Ghetto Basket Riga Challenger, kurā mūsu olimpieši pirmoreiz pēc zelta izcīnīšanas spēlēs mājās, informē portāls balticevents.info. Sīva cīņa gaidāma arī EliteAirSlam Dunkkonkursā, kur ar labākajiem Eiropas un pasaules meistariem sacentīsies Kristaps Dārgais.

SaldaisēdiensnervukuteklisbasketbolaMonaLīza  – šādas emocijas un epiteti skatītājiem rodas, vērojot slamdunkturnīrus. GhettoGamesieguvuši starptautisku slavu kā vieni no labākajiem šāda veida sacensību rīkotājiem pasaulē un arī šogad, par spīti pandēmijai, uz Elite Air Slam Dunkkonkursu Rīgā atvedīs labākos no šobrīd pieejamajiem bumbas triecējiem. 

Gandrīz visus dalībniekus var uzskatīt par favorītiem. Vadims Podubčenko ar iesauku Millerļoti nesen 2019. gadā tika kronēts par Pasaules kausa ieguvēju. Romāna Haškova augstākais sasniegums ir sudraba medaļa 2019. gada Pasaules tūres posmā Debrecenā. Romāns alkst revanšēties poļu brīnumbērnam Pjotram Grabovskim jeb Grabo, kurš toreiz uzvarēja. Rafals Lipinskis pacēlisneskaitāmus turnīrus un reiz pēc sacensībām NBA kāds apskatnieks ieteica slamdunkkonkursu pārcelt uz Poliju. Latvijas sastāvā par karaļa titulu cīnīsies Kristaps Dārgais – Latvijas slamdunkdārgakmenis un talantīgais Arnolds Krauklis.

Ghetto Basket Riga Challengerir Starptautiskās Basketbola federācijas (FIBA) Pasaules tūres kvalifikācijas turnīrs, kas tiek rīkots sadarbībā ar Latvijas Basketbola savienību. Divu dienu garumā apmeklētājiem būs iespēja just līdzi augstākās klases 3×3 basketbolam, vērot pasaules un Latvijas TOP dankerus, kā arī piedalīties dažādās aktivitātēs.

Biļetes var iegādāties TurTur.lv. Ieeja pasākumā ar Covid-19 sertifikātiem. Plašāka informācija: www.ghetto.lv

Zaļā Josta - Reklāma