Rīgā ar lielkoncertu uzstāsies reperis Morgenštern 

24. septembrī “Wondersala” koncertlaukumā ar solo lielkoncertuuzstāsies populārs reperis Morgenštern, informē portalsbalticevents.info.

Krievu mūziķis Ališers Morgenštern sava daiļrades laikā ir uzvarējis balvas tādās nominācijās, ka “Gada mākslinieks”, “Gada cilvēks”, “Gada mūziķis”, “Gada sieviete”, ka arī iekļuvis “Forbes” veiksmīgāko zvaigžņu topā. Ališeram ir 6 studiju albūmi un viņa videoklips uz dziesmu “Cristal & МОЁТ” savāca vairāk, nekā 110 miljonu skatījumu Youtubekanālā.

Atgādināsim, ka jūnijā mākslinieks ir ticis Krievijas “ārvalstu āģentu” sarakstā. Morgenštern ir aizlidojis prom no Krievijas uz Dubaju, kur šobrīd dzīvo jau ilgu laiku. Krievijas pašvaldības policisti bija sākuši administratīvo lietvedību saistībā ar narkotiku propagandu trīs videoklipos un narkotiku izplatīšanu, izmantojot sociālus tīklus.

Pavisam nesen augusta beigās Ališers jau ir bijis Rīgā. Par to liecina video no interneta, kur ir spilgti redzams ka Morgenšternbrauka ar mašīnu Rīgas centrā. Rīgas lielkoncertā mūziķis izpildīs savus labākos darbus, ka arī prezentēs pavisam jauno materiālu. Biļetes uz pasākumu ir pieejamas visās “Biļešu Serviss” tīkla kasēs.

Zaļā Josta - Reklāma