Princis Harijs nevēlējās vakariņas ar Čārlzu un Viljamu pēc tam, kad Meghanai karalienes nāves dienā tika aizliegts pievienoties ģimenei

Niknais princis Harijs vakariņoja kopā ar Čārlzu un Viljamu pie Balmoral pēc tam, kad Meghanai karalienes nāves dienā tika aizliegts pievienoties ģimenei.

38 gadus vecais Harijs bija uzstājis, lai viņa sieva būtu tur 8. septembrī, bet Čārlzs piezvanīja, lai pateiktu, ka tas “nav piemēroti”.

Saniknotais princis Harijs nevēlējās vakariņas ar Čārlzu un Viljamu Balmorālā pēc tam, kad Meghanai tika aizliegts pievienoties ģimenei dienā, kad nomira karaliene.
Neraugoties uz šņukstu, Viljams lūdza Hariju un Meganu staigāt ar viņu un Keitu, lai redzētu ziedus Vindzoras pilī.
Harijs bija uzstājis, lai viņa sieva būtu tur, kad karaliene bija smagi slima, bet Čārlzs piezvanīja, sakot, ka tas nav piemēroti.

Tajā Harijs nokavēja RAF lidojumu uz Skotiju kopā ar brāli Viljamu un onkuļiem Endrjū un Edvardu.

Viņam lika pašam organizēt ceļojumu, un viņš beidzot nolaidās Aberdīnā bez Meghanas pulksten 18.35 — minūtes pēc tam, kad pasaulei tika paziņots par karalienes nāvi.

Kad viņš pēc 90 minūtēm tika ievests Balmorālā, viņš atteicās no vakariņām Birkholā, Čārlza mājā īpašumā, kopā ar jauno karali, karalieni konsortu Kamillu un Viljamu.

Iekšējā informācija saka, ka sastindzis princis sēroja kopā ar Edvardu un Sofiju Veseksiem un Endrjū, kas atrodas septiņu jūdžu attālumā Balmoralas pilī.

Kāds avots sacīja: “Harijs bija tik aizņemts, mēģinot nogādāt Meghanu uz Balmorālu un airēt kopā ar ģimeni, ka nokavēja lidojumu.

“Čārlzam ir atklāts uzaicinājums Harijam pusdienot kopā ar viņu, kad vien viņš ir valstī.

“Bet Harijs bija tik nikns, ka atteicās ēst kopā ar tēvu un brāli.

“Tas bija milzīgs štrunts. Un viņš izkāpa no Balmoral pie pirmās iespējas, lai paspētu uz pirmo komerciālo lidojumu atpakaļ uz Londonu.

© The SUN

Zaļā Josta - Reklāma