Džonijs Deps sācis romantiskas attiecības ar savu advokāti

Džonijs Deps

Holivudas aktieris Džonijs Deps jau vairākus mēnešus esot attiecībās ar savu advokāti, vēsta ārvalstu mediji.

Tiesa, Depa izredzētā nav iepriekš baumotā Kamila Vaskeza, bet gan advokāte Džoella Riča. Lai gan viņa oficiāli nepiedalījās Depa tiesas prāvā par neslavas celšanu pret bijušo sievu aktrisi Amberu Hērdu, Riča tika iemūžināta tiesas zālē teju katru dienu.

Advokāte gan aizstāvēja Depu viņa Lielbritānijas lietā pret izdevumu “The Sun” 2020. gadā. Lai arī Deps tiesā zaudēja, starp viņu un Riču uzplaukušas romantiskas jūtas. 

Kā liecina fotogrāfijas no šajā pavasarī aizvadītās tiesas prāvas, Riča un Deps uz tiesu ieradās kopā, viņa sēdēja viņam tieši aiz muguras un abi kopā arī pameta tiesas namu. 

Riča ir divu bērnu māte, kurai šobrīd norit šķiršanās process, liekot noprast, ka viņa sāka tikties ar Depu vēl precētas sievas statusā. 

“Apollo.lv” jau iepriekš ziņoja, ka Deps iesūdzēja bijušo sievu tiesā par apmelošanu un neslavas celšanu. Pāra attiecības un laulība nebija ilga, taču tieši pēc šķiršanās tā iemantoja vislielāko preses uzmanību, pateicoties Hērdas izplatītajiem paziņojumiem, ka viņa cietusi no fiziskas un seksuālas vardarbības.

Depa mērķis bija ne tikai pierādīt, ka tā nav taisnība un viņš bijušajai sievai neesot ne pirksta piedūris, bet arī atklāt, ka tieši Hērda kopdzīves laikā esot uzvedusies kā visīstākā varmāka gan emocionāli, gan fiziski.

Pēc uzvaras tiesā Deps pateicās zvērinātajiem par “viņa dzīves atgriešanu”. Savukārt Hērda atzina, ka ir bēdu sagrauta.

Lai arī Deps iesūdzēja Hērdu par 50 miljoniem ASV dolāru, zvērinātie lēma piešķirt aktierim 10 miljonus ASV dolāru kā kompensāciju par zaudējumiem un 5 miljonus soda sankciju formā. Arī Hērda saņēma zaudējumu atlīdzību 2 miljonu ASV dolāru apmērā.

Tā kā Virdžīnijas štatā soda sankciju griesti ir 350 000 dolāru, rezultātā Džonijs Deps no savas bijušās sievas saņems 10,35 miljonus ASV dolāru. Arī Depam jāsamaksā Hērdai 2 miljoni ASV dolāru, kas nozīmē to, ka Depam beigās pienākas 8,35 miljoni ASV dolāru.

Zaļā Josta - Reklāma