Populāri ukraiņu reperi uzstāsies Rīgā

  1. 2 oktobrī klubā Melnā PieKtdiena uzstāsies populārie ukraiņu reperi “Lil Morty” un “izgāja uzpīpēt”. Mūziķi koncertā izpildīs savus labākos darbus, kā arī prezentēs jaunu materiālu, vēsta portāls balticevents.info.

  2. Ukraiņu reperis Vjačeslavs Mihailovs jeb Lil Mortijs dzimis 1999. gadā Harkovā. 2016. gadā viņš iepazinās ar Dead Dynasty komandu un tās dibinātāju faraonu no Krievijas. Drīz mākslinieks pameta faraona etiķeti un pats nodarbojas ar savu darbu. Savas karjeras laikā mūziķis ierakstījis 2 albumus un nofilmējis 5 klipus, kas vietnē YouTube savākuši vairāk nekā 33 miljonus skatījumu.

  3. Yura “Es izgāju uzpīpēt” Avangard ir ukraiņu hiphopa mākslinieks un bītmeikers no Odesas. Izpildītājs agrā bērnībā sāka interesēties par frīstailu, ko viņš ievietoja Instagram. Drīz vien aizraušanās ar hiphopa improvizāciju kļuva par izpildītāja ienākumu avotu, un iesauka “Izgāja uzpīpēt” kļuva par viņa skatuves vārdu.
    Ar Dead Dynasty komandas palīdzību minialbums Fashion tika izdots 2017. gada maijā. Radošā apvienība “Dead Dynasty” palīdzēja reperim rakstīt bītus un akordus dziesmām. 2019. gada augustā Yura izdeva divus jaunus albumus: “North” un “Memory”. Pēdējā prezentācija notika Maskavā un Sanktpēterburgā. Jaunā mākslinieka videoklips dziesmai “No One Needs” vietnē YouTube savācis vairāk nekā miljonu skatījumu

  4. Rīgas koncerts notiks mūziķu tūres pa Eiropu ietvaros. Visi savāktie līdzekļi tiks izmantoti, lai palīdzētu Ukrainas aizstāvjiem gan aktīvajiem, gan ievainotajiem un rehabilitācijā, kā arī palīdzētu bojāgājušo karavīru ģimenēm. Biļetes uz pasākumu pieejamas koncerttūres oficiālajā mājaslapā www.lilmortyandmld8nktour.com.
Zaļā Josta - Reklāma