Popular German DJ “Robag Wruhme” will perform in Riga

20. maijā uz “Koya” naktskluba skatuves uzstāsies populārs vācu didžejs “Robag Wruhme”, informē portāls balticevents.info.

“Robag Wruhme” jeb poļu sakņu vācietis Gabors Šabļickis ir dzimis Austrumvācijā un jau deviņdesmitajos gados rakstīja mūziku. Kad kultūru daudzveidība iegāja Vācijā, tad Gabors pievienojas “hiphop” un “break dance” deju skolai. Pēc kāda laika mūziķis ir iemīlējas elektroniskā mūzikā un operatīvi debitēja ar pirmo plāksni “Beefcake” un Folkera Kala dueta ietvaros. 

Savu nosaukumu Gabors izdomāja, uzrakstot savu vārdu otrādāk. Tā arī sanāca, ka paradījās “Robag”. Gandris desmit gadus “Wruhme” strādājā kopā ar vācu mākslinieku Serenu Bodneru “Wighnomy Brothers” projektā, kur rakstīja “minimaltechno” un “deep house” darbus. Bet vēlāk Gabors sācis savu solo projektu.

Mūziķis uz skatuves ir veselus 25 gadus. Rīgas koncertā Gabors uzstāsies ar savu jauno programmu. Pasākums norisināsies “Koya” naktskluba vasaras sezonas atklāšanas ietvaros. Plašāka informācija par pasākumu ir pieejama oficiāla kluba mājaslapā koyarestaurant.eu.

Zaļā Josta - Reklāma