Jauna seriāla iznākšanu, kurā piedalās Anastasija Zavorotņuka

Pirms dažām dienām visus pārsteidza ziņas par jauna seriāla iznākšanu, kurā piedalās Anastasija Zavorotņuka.

Zināms, ka vairāk nekā trīs gadus aktrise cīnās ar smagu s.l.i.m.ī.b.u – smadzeņu v.ē.z.i. Šajā sakarā viņas parādīšanās uz ekrāniem šķita vienkārši neiespējama.

Tomēr, kā izrādījās, drāmas seriāls “Tiesu izpildītāji” ar Anastasijas piedalīšanos tika filmēts vēl 2017. gadā, pirms viņas s.l.i.m.ī..b.a.s. Pirmizrāde tika atlikta, bet, par laimi aktrises faniem, pēc daudziem gadiem seriāls tomēr iznāks uz ekrāniem.

Seriāla “Tiesu izpildītāji” viens no galvenās lomas atveidotājiem Kirils Meļehovs dalījās ar Women.ru detaļās par filmēšanos ar Zavorotņuku.

“Šis bija vienīgais projekts, kurā es redzēju Zavorotņuku. Un, protams, viņa ir ļoti neaizmirstama. Tāda dzīvespriecīga, laipna, simpātiska. Lieliska profesionāle. Laba partnere. Viņai ir lieliska humora izjūta. Tik viegli ar viņu, vienmēr gatava palīdzēt kadrā,” atmiņās par darbu ar aktrisi dalījās Meļehovs.

“Mums bija aina, kurā bijām kopā gandrīz stundu. Un visu šo laiku viņa smējās un jokoja. Bet rakstura ziņā viņa nemaz nav līdzīga auklei Vikai. Nu, izņemot, iespējams, viņas mīlestību pret dzīvi un pozitīvismu,” – Women.ru citē Kirilu.

Priecājamies, ka skatītāji atkal redzēs aktrisi seriālā, pat ja tas filmēts pirms daudziem gadiem. Lai gan ceram, ka Anastasija vēl ne reizi vien pārsteigs savus fanus ar jaunām lomām jau pēc ilgi gaidītās izveseļošanās!

Zaļā Josta - Reklāma