Andželinas Džolijas meita radikāli mainījusi izskatu

Aktrises Andželinas Džolijas un viņas bijušā vīra aktiera Breda Pita bioloģiskā meita Šilo (16) pārsteigusi fanus, kas nejauši viņu atpazinuši Ņujorkā, kad meitene devusies uz veikalu. Šilo radikāli mainījusi savu izskatu.

Kā ziņo aculiecinieki, meitene kardināli mainījusi savu tēlu, nogriežot garos matus un tā vietā izvēloties pavisam īsu “ezīti”. Paparaci uzņemtajos attēlos meitene redzama izkāpjam no automašīnas un dodamies uz veikalu. Viņai mugurā ir iemīļotais melnais džemperis ar kapuci, īsi šorti un sporta apavi.

Interneta lietotāji ir nopietni noraizējušies, ka tik slaveno aktieru meita nav atgriezusies pie saviem plāniem mainīt dzimumu, par ko it kā bija paziņojusi pirms koronavīrusa pandēmijas. Taču kādu laiku padzīvojot pašizolācijā, Šilo domas bija mainījusi un kļuvusi sievišķīgāka, par ko ļoti priecājās fani.

16 gadus vecā jauniete kopā ar mammu, brāļiem un māsām apmeklēja arī vairākus sarkanā paklāja pasākumus, un viņas vizuālās izmaiņas bija acīmredzamas. Puiciskās meitenes vietā tagad pretī lūkojās skaista jauna dāma.

Kad Šilo apmeklēja pirmizrāžu pasākumus, viņu pirmo reizi sabiedrībā varēja redzēt ar vieglu kosmētiku un elegantās kleitās, kas pāršūtas no mammas dizaineru tērpiem. Meitene apbūra sabiedrību ar savu nevainojami slaido figūru, un viņai jau sāka pareģot veiksmīgu modeles karjeru. Šilo tik ļoti līdzinājās mammai jaunībā.

Zaļā Josta - Reklāma