Zolitūdē, Imantā un Pļavniekos izbūvēs vairāk nekā 500 jaunu bezmaksas autostāvvietu

Iveta BulānePielikumi11:47 (pirms 4 stundām)
kam:

Informācija presei

03.11.2020.

Zolitūdē, Imantā un Pļavniekos izbūvēs vairāk nekā 500 jaunu bezmaksas autostāvvietu

Patlaban sākti aktīvi darbi pie autostāvvietu izbūves Zolitūdē, Imantā un Pļavniekos. Pēc darbu paveikšanas šo apkaimju iedzīvotājiem būs pieejamas 519 bezmaksas autostāvvietas.

Zolitūdē autostāvvietu izbūve notiek Rostokas ielā, posmā no Zolitūdes līdz Jāņa Endzelīna ielai. Plānots, ka darbi varētu ilgt aptuveni četrus mēnešus, bet pēc to pabeigšanas iedzīvotājiem būs pieejamas vairāk nekā 90 labiekārtotas un ērtas bezmaksas stāvvietas, tai skaitā trīs stāvvietas cilvēkiem ar īpašām vajadzībām.

Savukārt Pļavniekos autostāvvietu izbūve notiek A. Keldiša ielā, posmā no Ilūkstes ielas līdz Ulbrokas ielai. Arī šeit darbus plānots veikt četru mēnešu garumā, pēcāk iegūstot aptuveni 260 jaunas stāvvietas, tostarp 15 stāvvietas cilvēkiem ar īpašām vajadzībām.

Tostarp Kurzemes prospektā, Slokas ielas posmā un posmā no Bebru ielas līdz Jūrmalas gatvei, būvdarbu ietvaros paredzēts izbūvēt kopā 169 autonovietnes, tajā skaitā deviņas autonovietnes cilvēkiem ar īpašām vajadzībām.  Būvdarbu pabeigšana Imantā plānota 2021. gada būvdarbu sezonā.

Visos ielu posmos būvdarbu laikā tiks ierobežota satiksme.

Zaļā Josta - Reklāma