Veselības ministrs Latgalē ar pašvaldību un NVO pārstāvjiem spriedīs par vakcinācijas tālāku sekmēšanu

Ceturtdien, 6. maijā, veselības ministrs Daniels Pavļuts dosies uz Latgali, kur tiksies ar vietējo pašvaldību un nevalstisko organizāciju (NVO) pārstāvjiem, lai apspriestu vakcinācijas procesu un tā tālāku sekmēšanu.

“Paldies Latgales ģimenes ārstiem, kuri vakcinē un iedrošina cilvēkus. Paldies Latgales pašvaldībām, kuras ieguldījušas lielu darbu vakcinācijas punktu organizešanā. Vakcinācijas procesā Latgalei līdz šim esam veltījuši un arī turpmāk veltīsim īpašu vērību. Latgalei jābūt savam vakcinācijas plānam,” saka veselības ministrs Daniels Pavļuts.

Rēzeknē veselības ministrs apmeklēs liela mēroga vakcinācijas punktu Latgales vēstniecībā “GORS”, kur tiksies ar Rēzeknes domes priekšsēdētāju Aleksandru Bartaševiču un Rēzeknes slimnīcas vadību. Daugavpilī ministrs tiksies ar Daugavpils reģionālās slimnīcas mediķiem un vadību, kā arī pilsētas domē kopā ar pašvaldības un NVO pārstāvjiem runās par tālāku vakcinācijas sekmēšanu.

Krāslavā veselības ministrs tiksies ar ģimenes ārsti Marinu Procevsku, kurai šā gada martā “Gada balvas medicīnā 2020” ceremonijā par aktīvu pašiniciatīvu sarežģītā informācijas telpā, iedrošinot un aicinot savus pacientus vakcinēties, Daniels Pavļuts pasniedza vienu no Veselības ministrijas speciālbalvām.

Zaļā Josta - Reklāma