Vebinārā informēs par paveikto un iecerēto Rīgas pilsētas attīstības jomā

Trešdien, 13. janvārī, plkst.15 notiks Rīgas domes Pilsētas attīstības komitejas rīkots vebinārs, kurā tiks sniegta informācija par paveikto un tālākajiem plānotajiem darbiem. Vebināru varēs vērot tiešraidē Rīgas domes Facebook lapā www.facebook.com/Riga.lv, pēc tam būs pieejams vebināra ieraksts.

Pilsētas attīstības komitejas priekšsēdētāja Inese Andersone informēs par 100 dienās paveikto, Pilsētas attīstības departamenta aktualitātēm saistībā ar topošo Rīgas teritorijas plānojumu, Attīstības programmu līdz 2027.gadam, “Rail baltica”, “Zaļo koridoru” būvniecībā, kā arī par atbalstu uzņēmējdarbībai un viedpilsētu iniciatīvām.

Deputāte Justīne Panteļejeva stāstīs par mobilitātes plānu un A. Čaka ielas velojoslu kā daļu no tā, kā arī mikromobilitātes drošību. Rīgas vicemērs Edvards Smiltēns informēs par paveikto Rīgas metropoles areāla veidošanā un plānoto sadarbību ar Pierīgas pašvaldībām, bet deputāte Selīna Vancāne – par ES līdzekļu piesaistes kapacitātes stiprināšanu un klimata fokusu.

Deputāte Alija Turlaja vebinārā stāstīs par publiskās ārtelpas un pilsētvides aktualitātēm, deputāte Rita Eva Našeniece – par aktualitātēm un plāniem kultūrvēsturiskā mantojuma jomā, bet deputāts Kaspars Spunde informēs par aktualitātēm galvaspilsētas apkaimēs.

Zaļā Josta - Reklāma