Vakcinācija pret saslimstību ar Covid-19 gadatirgos šajā nedēļas nogalē:

Zvejnieksvētku tirgos, Viļānu, Skultes, Ādažu tirgos un pasākumā Andrejostā

Šonedēļ izbraukuma vakcinācijas pret Covid-19 notiks vairākās piekrastes pašvaldībās- Zvejnieksvētku tirgos Carnikavā, Jūrmalciemā, pop-up tirdziņā Lapmežciemā, gadatirgū Viļānos, tirgū Skultē, krāmu tirgū Ādažos un pasākumā AOK CIRCUSAndrejostas kvartālā Rīgā. Izbraukuma vakcinācija notiek bez iepriekšējā pieraksta, tās organizēšanā iesaistās gan pašvaldības, gan vakcinācijas pakalpojumu sniedzēji, gan NBS. 

Sestdien, 10. jūlijā, izbraukuma vakcinācija notiks: 

no plkst.7:30 līdz 13:00 Skultes tirgū

no plkst.7:30 līdz 14:00 Ādažu krāmu tirgū Kārklu ielā 1

no 10:00 līdz 16:00 Carnikavas Zvejnieksvētku tirgū Stacijas ielā un Gaujmalā pretī Atpūtas ielai

no 15:00 līdz 19:00 Lapmežciema pop-up tirdziņā Liepu ielā 2, pretī Lapmežciema Sporta centram

Svētdien, 11.jūlijā, izbraukuma vakcinācija notiks: 

no 7:00 līdz 14:00 Viļānu gadatirgū

Divus vakarus – piektdien, 9. jūlijā, no plkst. 19:00 līdz 22:00 un sestdien, 10. jūlijā, no plkst. 17:00 – 22:00 – izbraukumavakcinācija notiks pasākuma AOK CIRCUS ietvaros arī Rīgā, Andrejostas kvartālā Eksporta ielā 1a. Šī būs pirmā reize, kad izbraukuma vakcinācija tiks realizēta publiskā izklaides pasākumā.

Gadatirgos un pasākumos tiks vakcinēts ar Janssen vakcīnu, kā arī pusaudžiem būs iespēja saņemt Pfizer vakcīnu. Uz vakcināciju līdzi jāņem personu apliecinošs dokuments (pase vai ID karte), potēšanas pase (ja tāda ir), uz vakcināciju vēlams ierasties tādā apģērbā, kas ļauj viegli atbrīvot plecu, savukārt pusaudžiem no 12 līdz 13 gadiem vakcinācijas laikā nepieciešama mātes vai tēva (vai cita likumiskā pārstāvja) klātbūtne, kā arī šādi dokumenti: likumiskajam pārstāvim – pase vai personas apliecība, kā arī apliecinošs dokuments par bērnu (ieraksts par bērnu pasē vai dzimšanas apliecība, vai nepieciešamības gadījumā notariāli apstiprināta pilnvara).

Laikā no 19.07. līdz 04.06. veikta izbraukuma vakcinācija 8 gadatirgos, kur kopā vakcinētas 759 personas, no tām: Johnson & Johnson vakcīna Janssen – 661 reizes; Pfizer – BionTech vakcīna Comirnaty – 98 reizes.

Nedēļas nogalē darbosies arī liela mēroga vakcinācijas centri un vakcinācijas punktu tirdzniecības centros, to darbības dienu grafiks, kā arī vakcīnu saraksts, kas tajos pieejams, atrodams šeit.  Šī tabula tiek atjaunota reizi nedēļā pirmdienās līdz plkst.10:00.

Zaļā Josta - Reklāma