Ukraiņu roka dziedātājam sadega māja un viņš brauc ar labdarības lielkoncertu uz Rīgu 

Tika ziņots, ka ukraiņu roka grupas “Druga Rika” vokālistam Valērijam Harčišinam Ukrainā sadega māja militāro darbību dēļ, kas notika Gostomeļa rajonā. 

Viss sākās ar to, ka ar savas Facebook lapas palīdzību grupas vokālists Valērijs tikai dažu dienu laikā savāca 1 miljonu grivnu militārajai tehnikai Ukrainas Bruņoto spēku vienībai, kurā tagad dienē viņa brālis. Šai labdarības iniciatīvai sekoja tiešsaistes koncerts

“Mariupole”, pateicoties kuram izdevās savākt vēl 600 tūkstošus grivnu

Tagad mēs izmantojam katru iespēju, lai rīkotu uzstāšanās tur, kur tas ir iespējams.

Mēs saņēmām vienreizēju izceļošanas atļauju un garantējām atgriešanos pēc turnejas beigām. Mūsu mērķis ir savākt pēc iespējas vairāk naudas, lai palīdzētu ukraiņiem un Ukrainas Bruņotajiem Spēkiem” – paziņoja Harčišins.

Šodien “Druga Rika” dosies Eiropas labdarības koncertūrē ar programmu “Kurš gan, ja ne mēs” («Кто, если не мы?»). Visi par biļetēm gūtie ienākumi tiks ziedoti Ukrainas iedzīvotāju atbalstam. 

Atgādinām, ka 30. aprīlī tūres ietvaros Rīgā First Mir naktsklubā norisināsies “Druga Rika” lielkoncerts, informē portāls balticevents.info. Biļetes uz koncertu ir pieejamas visās Biļešu Serviss kasēs.

Zaļā Josta - Reklāma