TV3 muzikālajā šovā krīt vēl viena maska – detektīvi atmasko Diskopeli

Foto: Publicitātes foto

Šovā “Balss maskā” dalību turpināja seši dalībnieki: Zvirbulis, Nelabais, Lelle, Rīga, Diskopele un Lutausis. Septītajā raidījumā dalībnieki izpildīja savas “guilty pleasure” dziesmas jeb tās, kuras patīk, bet klausoties jūties neērti. Šoreiz detektīvi nolēma atmaskot Diskopeli, zem kuras slēpās latviešu kantrī mūzikas izpildītāja Linita Mediņa.

Zem enerģiskās Diskopeles maskas slēpās dziedātāja – Latvijā populārākā kantrī mūzikas izpildītāja Linita Mediņa, kura šajā vakarā uz skatuves kāpa ar nostalģisko grupas “A-Eiropa” deju grīdas hitu “Tuvumā tālumā”.

Jānis Šipkēvics uzskatīja, ka zem maksas slēpjas dziedātāja Evija Sloka, Baiba Sipeniece-Gavare minēja, ka tomēr operdziedātāja Kristīne Opolais, taču Krivenchy sliecās domāt, ka tā ir radiogeiša Ieva Adamss. Par sevi ļoti pārliecināta bija detektīve Samanta Tīna un trāpīgi minēja, ka zem maskas slēpjas Linita Mediņa.

“Es neatkāpšos no iepriekšējā raidījuma minējuma – man viss ir skaidrs,” pārliecinoši apgalvoja Samanta Tīna. “Ļoti daudziem jauniešiem vajadzētu pamācīties Diskopeles filigrānās kustības – sievišķību, līganumu, cik skaisti viņa sevi nes un prezentē, bauda acīm skatīties. Viņa uz skatuves izskatās kā astoņpadsmitgadīga meitene. Un maska arī ir ļoti atbilstoša. Man pašai patīk deju mūzika, un kā Diskopele minēja, viņai arī tā iet pie sirds. Turklāt mūzikas izvēle viņai ir bijusi ģeniāla un arī “zaļie pirkstiņi” tikai apstiprināja manas aizdomas. Tā tiešām ir Linita!”

Arī detektīvs Jānis Šipkēvics atzina, ka Linitas dziesmu izvēle ir bijusi spēcīga. Bet Sipeniece pauda sašutumu, jo bija pārliecināta, ka zem maskas slēpjas operdziedātaja: “Jums taču jāiet tālāk! Piemēram, uz operu Rīgā! Jūs mūs visu laiku vazājāt aiz deguna, šausmas!”

Pēc atmaskošanas Linita Mediņa, būdama samulsusi no detektīvu komplimentiem un komentāriem, atbildot uz jautājumu, kā bija uzstāties maskā, atbildēja kodolīgi: “Uzstāties Diskopeles maskā bija kā bruņu tērpā. To pat grūti iedomāties, kā tas tērps velk pie zemes!”

Šovā palikuši tikai pieci raidījuma dalībnieki – Nelabais, Lutausis, Lelle, Rīga un Zvirbulis! Kuru atmaskos kā nākamo?

Zaļā Josta - Reklāma