Saulkrastu pilsētai tapis unikāls video rullītis

Vai zināji, ka Saulkrastu pilsēta arī rudenī un ziemā ir īsta miera osta? Saulkrastu tūrisma informācijas centrs sadarbībā ar reklāmas aģentūru izveidojis pirmo pilsētas video rullīti Latvijā, kas tapis gada vēsākajos mēnešos!

„Zināms, ka Latvijā vasara ilgst vien trīs mēnešus, tāpēc mēs vēlējāmies parādīt, ka Saulkrastu pilsēta arī gada vēsākajos mēnešos, kas tomēr ir krietni ilgāks laika posms salīdzinājumā ar vasaru, ir interesanta atpūtas vieta gan tūristiem, gan tiem, kuri vēlas apmesties šeit uz dzīvi. Saulkrasti ir īsta miera osta – ārpus galvaspilsētas burzmas un steigas,” stāsta Saulkrastu novada domes Komunikācijas un tūrisma nodaļas vadītāja Baiba Stjade. 

„Pilsētas video veidošana aizsākās jau jūlijā, kad notika pirmās tikšanās ar reklāmas aģentūras pārstāvjiem, un sākām prātot, kāda ir mūsu pilsēta pēc pludmales sezonas beigām. Vislielākais prieks, ka Saulkrastu pilsētas video rullītī ir redzami kadri ar vietām, kas izveidotas tieši šogad, piemēram, pastaigu vieta pie Aģes promenādes un apartamentu viesnīca „Villa Gaida”. Es domāju, daudzi nemaz nezina, ka Saulkrastos ir kuģu būvētava un pie mums – garākā nūdistu pludmale Eiropā!” 

Video ierunājis aktieris Intars Rešetins, un tas dublēts arī angļu valodā. 

Reklāmas aģentūras radošais direktors Jorens Gorkšs stāsta: „Jau no pirmās tikšanās reizes bija skaidrs, ka pilsētas vadībai ir skaidrs redzējums par Saulkrastu nozīmi Latvijas kartē. Tādēļ jau pēc tikšanās un mazas ekspresekskursijas radās ideja par miera ostu, kas ne tikai lieliski parāda Saulkrastu pilsētu, bet arī ir tieši tas, kas cilvēkiem nepieciešams šajā trakajā laikā, kad apkārt notiekošais liek mums saspringt arvien vairāk un jāmeklē alternatīvas atpūtai restorānos, kafejnīcās, kinoteātros un iepirkšanās centros. Arī mēs, radošā komanda, pēc divu dienu filmēšanas atgriezāmies Rīgā, dabas un jūras gaisa atjaunoti. 

Vēlamies pateikties Saulkrastu novada pašvaldībai par sadarbību un uzticēšanos mūsu idejām un radošajam rokrakstam. Mēs ceram, ka drīz vien situācija pasaulē normalizēsies un Saulkrastu ielas būs smaidīgu cilvēku piepildītas visu gadu.”

Video redzamas vairākas saulkrastiešu un pilsētas viesu iecienītas apskates un atpūtas vietas. 

            Laipni lūgti visīstākajā miera ostā Latvija!  #VisitSaulkrasti

Zaļā Josta - Reklāma