Rīgas mērs un pašvaldības pārstāvji Imantā tiksies ar rīdziniekiem

Lai pārrunātu pilsētniekiem aktuālākās pašvaldības problēmas un risinājumus, Rīgas domes priekšsēdētājs Mārtiņš Staķis, pašvaldības deputāti un darbinieki diskusiju ciklā “Apkaimju sarunas ar Rīgas mēru” pirmdien, 23. augustā, Imantas vidusskolas sporta centrā no plkst.18 līdz 20 tiksies ar iedzīvotājiem.

Sarunu cikls dažādās apkaimēs norisināsies līdz 2. septembrim. Pirmās divas tikšanās šonedēļ bija Ziedoņdārzā un Daugavgrīvā, fotogalerijas pieejamas šeit:

https://www.riga.lv/lv/galerija/rigas-domes-priekssedetajs-martins-stakis-piedalas-diskusiju-cikla-apkaimju-sarunas-ar-rigas-meru-1-diskusija-17-augusta-ziedondarza
https://www.riga.lv/lv/galerija/2-diskusija-cikla-apkaimju-sarunas-ar-rigas-meru-19-augusta-daugavgriva

Nākamnedēļ sarunas notiks arī Juglā, Iļģuciemā un Purvciemā.

Rīdzinieki aicināti uzdot jautājumus Rīgas domes vadībai un paust viedokli jau tagad, aizpildot iedzīvotāju aptauju par apkaimju problēmjautājumiem (riga.lv/lv/aptaujas).

“Mēs no rīdziniekiem saņemam daudz jautājumu, lūgumu un ierosinājumu, taču nekas nevar aizstāt sarunu klātienē aci pret aci. Diemžēl pandēmijas dēļ šādu tikšanos iespējas ir samazinājušās. Tāpēc aicinu rīdziniekus apmeklēt šo sarunu ciklu, satikt pašvaldības pārstāvjus, lai saņemtu atbildes uz saviem jautājumiem. Kopā ar mani meklēsim labākos veidus tam, kā varam padarīt savu kopīgo pilsētu dzīvošanai draudzīgāku, sakārtotāku un cilvēcīgāku. Pašvaldībai jādodas pie iedzīvotājiem, nevis otrādi, tāpēc pasākumi notiks apkaimēs visā galvaspilsētā. Uz tikšanos Rīgas apkaimju sarunās!” – tā uzsver Rīgas mērs M.Staķis.

Sarunu laikā būs iespēja izjautāt Rīgas mēru, kā arī satikt pašvaldības pārstāvjus pie tematiskajiem galdiem, pārrunājot risinājumus jautājumiem, kas saistīti ar mājokli un apsaimniekošanu, mobilitāti un transportu, rīdzinieku labklājību, pilsētvides attīstību un Rīgas nākotni.

Vienlaikus “Apkaimju sarunas ar Rīgas mēru” būs iespējams vērot arī attālināti tiešraidē – mājas lapā “riga.lv”, facebook.com/Riga.lv, kā arī ierakstā kanālā “TV4”.

Zaļā Josta - Reklāma