Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta komitejas sēdē amatos apstiprinās priekšsēdētāja vietniekus

Ceturtdien, 15.oktobrī, plkst.13.00 Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta komitejas sēdē amatos apstiprinās priekšsēdētāja vietniekus un informēs par epidemioloģisko situāciju un piesardzības pasākumiem skolās, bērnudārzos, interešu izglītības, kultūras un sporta iestādēs.

Otrās sēdes laikā amatos ievēlēs komitejas priekšsēdētāja vietniekus. Sēdes turpinājumā Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments iepazīstinās deputātus ar departamenta darbību, kā arī informēs par departamenta koleģiālajām institūcijām, kurās ir jāizvirza jaunievēlēto deputātu pārstāvji.

Sēdes noslēgumā deputātiem tiks sniegta informācija par epidemioloģisko situāciju un īstenojamiem piesardzības pasākumiem Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta pārraudzības iestādēs. 

Jau ziņots, ka 5.oktobrī tika ievēlētas Rīgas domes pastāvīgās komitejas. Par Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta komitejas priekšsēdētāju ievēlēja Ivetu Ratinīku (“Attīstībai/Par!”, “Progresīvie”) un tās sastāvā strādās 16 domes deputāti.    

Zaļā Josta - Reklāma