Rīgas blogeris izkrāsoja savu mašīnu ar sekotāju vārdiem


Populārs īso video izveides serviss “TikTok” pasaulē strauji kļūst populārāks un pēc popularitātes jau ir apsteidzis “Facebook” sociālo tīklu. Latvijā platforma arī pieaug ar katru dienu un tas algoritms ļauj parastiem cilvēkiem kļūst par TikTok zvaigznēm. Tajā skaitā ir tirgus pārdevēji, sabiedriskā transporta vadītāji, taksisti, piegādātāji, sporta iesācēji, jaunie dejotāji un daudzi citi harizmātiski platformas lietotāji.

Nesen pašmāju blogeris Adrejs Černuckijs (@andrejko_epta) pabeidza savu akciju “Ierakstīšu tavu vārdu pie sevis uz mašīnas”, informē portāls balticevents.info. TikTok tiešraidēs sekotāji aktīvi piedalījās procesā un Andrejs savukārt pašo aktīvāko vārdus pierakstīja uz savas mašīnas ar balto flomāsteri.

— Nesen manu sekotāju skaits pārsniedza vienu miljonu un pašos uzticīgos es gribētu atzīmēt īpašā veidā. Gandrīz katru dienu man bija tiešraides, kur es sarunājos ar visiem un tie, kas aktīvi rada savu mīlestību komentāros, to vārdus rakstīju uz mašīnas. Es vienkārši gribēju paradīt savu mīlestību sekotājiem – pastāstīja Andrejs.

Atgādinām, ka Andrejs ir pirmās “Fam3House” Latvijas TikTokmājas pārstāvis. Mazāk par gadu komandā diviem blogeriemsekotāju skaits pārsniedza vienu miljonu. Jauniešus regulāri apciemo Latvijas zvaigznes. Nesen bokseris Mairis Briedis pēc skaļas uzvaras Arēnā Rīgā atbrauca ciemos uz TikTok māju, kur viņu satika ar svētku torti un uzfilmēju daudz interesanta video satura

Zaļā Josta - Reklāma