Rīgas atbalsta centrā Ukrainas iedzīvotājiem aizritējusi piektā darba birža 

Ceturtdien, 14. jūlijā Rīgas atbalsta centrā Ukrainas iedzīvotājiem aizvadīta jau piektā darba birža, kuru apmeklēja ap 350 darba meklētāju. 11 uzņēmumi Ukrainas civiliedzīvotājiem piedāvāja vairāk nekā 250 vakanču. Pārrunas par darba uzsākšanu ar darba devējiem turpinās vismaz 74 cilvēki. Nākamā darba birža notiks 28. jūlijā. Tie uzņēmēji, kas gatavi piedāvāt darbu Ukrainas civiliedzīvotājiem, aicināti pieteikties jau šobrīd.

Piektajā darba biržā ar saviem darba piedāvājumiem iepazīstināja lidsabiedrība “Air Baltic Corporation”, viesnīcu tīkli “Hilton by Hampton” un “Baltic Beach Hotel”, telpu un teritoriju uzkopšanas un apsaimniekošanas uzņēmums “Rīgas namīpašnieks”,autotirgotājs “Mūsa Motors Grupa”. Tāpat vakances piedāvāja kuģu pieņemšanas, apkalpošanas un kravu apstrādes uzņēmums “B Port”, mazumtirdzniecības tīkls “Rimi Latvia”, piedāvājot vairāk kā 200 vakanču, darba apģērbu šūšanasuzņēmums “Muciņa”, Rīgas 1. slimnīca”, mēbeļu ražošanas un tirdzniecības uzņēmums “Interdepo”, kā arī IT pakalpojumu uzņēmums “Evolution Latvia”. Kā ierasts, par darba tiesiskajiem jautājumiem konsultācijas sniedza Nodarbinātības valsts aģentūras speciālisti.

Gandrīz visiem uzņēmumiem izdevās atrast savām vakancēm atbilstošus pretendentus, no kuriem vairāki varēs sākt darbu jau tuvākajā laikā.

Nākamās darba biržas notiks 28. jūlijā un 11. augustā, un varētu turpināties, ja arī turpmāk interesi par šo pasākumu izrādīs gan uzņēmumi, gan Ukrainas civiliedzīvotāji. Uzņēmēji, kuri ir gatavi piedāvāt darbu Ukrainas civiliedzīvotājiem, aicināti aizpildīt anketu par piedāvātajām vakancēm.  Anketa pieejama šeit

Zaļā Josta - Reklāma