Rīgā:Ierobežos satiksmi Dzirnavu, Turgeņeva un Abrenes ielā

Saistībā ar ceļu satiksmes tehnisko līdzekļu uzstādīšanu būvdarbu veikšanai Dzirnavu ielā, Turgeņeva ielā un Abrenes ielā no 21. septembra līdz 31. oktobrim spēkā būs transportlīdzekļu satiksmes ierobežojumi.

Norādītajā laika periodā satiksme tiks ierobežota Dzirnavu ielā, Turgeņeva ielā un Abrenes ielā pie Dzirnavu ielas, Turgeņeva ielas un Abrenes ielas krustojuma, kā arī Turgeņeva ielā, posmā no Dzirnavu ielas līdz Riepnieku ielai.

Par darbu veikšanu atbildīgajai pilnsabiedrībai “BERERIX” uzdots nodrošināt ceļa zīmju izvietošanu, iedzīvotāju un uzņēmumu, kuri atrodas minētajos ielu posmos, transportlīdzekļu piebraukšanu pie dzīvesvietas vai uzņēmuma, operatīvā transporta satiksmi, kā arī sabiedriskā transporta satiksmi, pagaidu pieturvietas izveidi un izvietot slēgtajā pieturvietā informāciju par pieturvietas slēgšanu, kā arī norādi par tuvākās pieturvietas atrašanās vietu un pagaidu kustības sarakstu.

Informāciju sagatavoja: Lelde Rudzika, Rīgas domes Komunikācijas pārvaldes Ārējas komunikācijas nodaļas projektu koordinatore

Zaļā Josta - Reklāma