Rīgā:Ielu uzturēšanas darbu nolūkos, mainīs satiksmes organizāciju Ulbrokas un Krāslavas ielu posmos

Šonedēļ, Rīgā, Ulbrokas un Krāslavas ielu posmos tiks uzsākta satiksmes organizācijas izmaiņu ieviešana, lai pilnveidotu ielu uzturēšanas darbu izpildi. Noteiktos ielu posmos tiks uzstādītas ceļa zīmes “Apstāties aizliegts” ar papildu zīmi “Pārējā papildinformācija”.

Tuvojoties ziemas sezonai, šogad divu Rīgas ielu posmos tiek palaists pilotprojekts, kura mērķis ir uzlabot ielu uzturēšanas darbu izpildes kvalitāti visa gada garumā. Tas nozīme, ka jaunās izmaiņās tiek ieviestas uz pastāvīgu laiku. Plānots, ka nākamajā sezonā pilsētvidē šāda veida satiksmes izmaiņas varētu tikt ieviestas arī citviet.

Izmaiņas tiek ieviestas Ulbrokas ielā, posmā no Augusta Deglava ielas līdz Akadēmiķa Mstislava Keldiša ielai. Turpmāk norādītajā Ulbrokas ielas posmā pirmdienās, no plkst. 9:00 līdz plkst. 17:00, transportlīdzekļu stāvēšana tiks aizliegta ielas pusē ar nepāra ciparu numerāciju. Savukārt otrdienās, no plkst. 9:00līdz plkst. 17:00, aizliegums būs spēkā Ulbrokas ielas pusē ar pāra ciparu numerāciju.

Tāpat izmaiņas gaidāmas Krāslavas ielā, posmā no Jēkabpils ielas līdz Kalupes ielai.Turpmāk norādītajā ielas posmā trešdienas, no plkst. 9:00 līdz plkst. 17:00 transportlīdzekļu stāvēšana tiks aizliegta ielas pusē ar nepāra ciparu numerāciju. Savukārt ceturtdienās no plkst. 9:00 līdz plkst. 17:00 aizliegums būs spēkā Krāslavas ielas pusē ar pāra ciparu numerāciju

Ceļa zīmju uzstādīšanu plānots pabeigt šīs nedēļas laikā.

Informāciju sagatavoja: Lelde Rudzika, Rīgas domes Komunikācijas pārvaldes Ārējas komunikācijas nodaļas projektu koordinatore

Zaļā Josta - Reklāma