Rīgā uzstāsies ukraiņu dziedātāja “Loboda” 

14. augustā “Wondersala” koncertlaukumā uzstāsies ukraiņu dziedātāja Svetlana Loboda. Ar šo koncertu māksliniece atklās savu pasaules koncerttūri. “LOBODA” kolektīvs Rīgā prezentēs savu jauno šova programmu, kur izpildīs savus populārus darbus, ka arī pavisam jaunas dziesmas, informē portāls balticevents.info.

Savas daiļrades laikā dziedātāja izlaida četrus albūmus, daudzi no kuriem savāca miljonus klausījumu Eiropā un NVS valstīs. Visi mākslinieces videoklipi YouTubā kopumā sasniedza vairāk nekā 1,5 miljardu skatījumu.

3. jūnijā Loboda prezentēja savu jauno videoklipu “Moļitva” («Молитва»), kurš ir filmēts Vēcrīgā, Svēta Pētera baznīcā. Filmēšanas laikā dalību pieņēma Latvijas simfoniskais orķestris.

— Es dziedāšu, jo mūzika dziedina. Bet galvenais būs tas, ka uzmirkli mēs izlauzīsimies no realitātes un ienirsim pasaulē, kurāesam tikai Tu un es – teica Svetlana.

Puse no koncertos iegūtajiem līdzekļiem tiks pārskaitīta uu fondu “Dusha” dziedātājas dzimtās pilsētas – Irpenas – atbalstam. Biļetes ir pieejama visās “Biļešu Serviss” kasēs. Ukrainas pilsoņiem -50% atlaide no biļetes cenas. Biļeti ar atlaidi iespējams iegādāties tikai pirms koncerta, kasē uzrādot Ukrainas pasi vai ID.

Zaļā Josta - Reklāma