Rīgā uzstāsies stand-up komiķi Irina Prihodko un Eds Matsaberidze


  1. septembrī uz koncertzāles Splendid Palace skatuves ar labdarības stendu uzstāsies komiķi Irina Prihodko un Eds Matsaberidze, vēsta balticevents.info. Irina Prihodko dzimusi Baltkrievijā. 2006. gadā viņa izmēģināja spēkus komēdijas šova Comedy Club aktieru atlasē Maskavā un izturēja to. Viņas karjerā ir arī dalība kā rezidente citos televīzijas projektos “Stand Up” kanālā TNT, “Roasting on TNT4”, un viņas solo uzstāšanās projekta “Outside Standup” ietvaros ir savākusi vairāk nekā 2 miljonus skatījumu vietnē YouTube.

Ukrainas šovmenis un televīzijas vadītājs Eduards Matsaberidze televīzijas kanālā piedalījās ceļojumu projektā “Ēdiens, es tevi mīlu”. Kopā ar Vladimiru Dantesu un Nikolaju Kamku viņš apceļoja pasauli, iepazīstinot skatītājus ar dažādu valstu virtuvju īpatnībām. Viņš piedalījās arī programmās “Smiekli bez likumiem” un “Kaušanas līga”. Komēdijas seriālā “Odnoklassniki” viņš saņēma lomu, kas viņam atnesa lielu popularitāti visā postpadomju telpā, un skandalozajā seriālā “Saldā dzīve” aktieris spēlēja visos gadalaikos.

Rīgā komiķi uzstāsies Stand Up Charity Eiropas labdarības tūres ietvaros, kurā prezentēs savu jauno materiālu. Ienākumi no izrādēm tiks novirzīti Svētā Nikolaja fondam humānajam atbalstam ģimenēm no Ukrainas. Biļetes pieejamas tūres oficiālajā mājaslapā www.standupcharity.eu
.

Zaļā Josta - Reklāma