Rīgā uzstāsies populāri ukraiņu reperi 

2 oktobrī uz “Melnā PieKtdiena” nāktskluba skātuves uzstāsiespopulārie ukraiņu reperi “Lil Morty” un “izgāja uzpīpēt”(«‎Вышел Покурить»). Mūziķi koncertā izpildīs savus labākosdarbus, kā arī prezentēs jaunu materiālu, informē portālsbalticevents.info.

Ukraiņu reperis Vjačeslavs Mihailovs jeb “Lil Morty” dzimis1999. gadā Harkovā. 2016. gadā viņš iepazinās ar “Dead Dynasty” komandu un tās dibinātāju Faraonu (“Pharatoh”) no Krievijas. Drīz mākslinieks pameta Faraona komandu un sakanodarboties ar savu personīgu daiļrādi. Savas karjeras laikāmūziķis ierakstījis 2 albumus un nofilmējis 5 videoklipus, kasYouTube vietnē savākuši vairāk nekā 33 miljonus skatījumu.

Yura “Es izgāju uzpīpēt” Avangard ir ukraiņu hiphopamākslinieks un bītmeikers no Odesas. Izpildītājs agrā bērnībāsāka interesēties par frīstailu, ko viņš ievietoja Instagram. Drīzvien aizraušanās ar hiphopa improvizāciju kļuva par izpildītājaienākumu avotu, un iesauka “Izgāja uzpīpēt” kļuva par viņaskatuves vārdu.

Ar “Dead Dynasty” komandas palīdzību minialbums “Fashion”tika izdots 2017. gada maijā. Radošā apvienība “Dead Dynasty” palīdzēja reperim rakstīt bītus un akordus dziesmām. 2019. gadaaugustā Yura izdeva divus jaunus albumus: “North” un “Memory”. Pēdējā prezentācija notika Maskavā un Sanktpēterburgā. Jaunā mākslinieka videoklips dziesmai “No One Needs” vietnē YouTube savācis vairāk nekā miljonuskatījumu

Rīgas koncerts notiks mākslienieku lielas Eiropas koncerttūresietvaros. Visi savāktie līdzekļi tiks izmantoti, lai palīdzētuUkrainas aizstāvjiem gan aktīvajiem, gan ievainotajiem un rehabilitācijā, kā arī palīdzētu bojāgājušo karavīru ģimenēm. Biļetes uz pasākumu ir pieejamas koncerttūres oficiālajāmājaslapā www.lilmortyandmld8nktour.com.

Zaļā Josta - Reklāma