Rīgā un Jūrmalā notiek filmēšana “Miss Earth” konkursam

Neskatoties uz šodienas situaciju pasaulē, lielāka daļa no lieliempasaules mēroga pasākumiem gan ir atcelti, bet ir tie kas notiekattālināti. Viens no tādiem ir ikgadējais skaistuma konkurss“Miss Zeme”(“Miss Earth”), kas notiek Filipīnās.

Pēdējo reizi Latvija piedalījās šajā konkursā 2013. gadā un pēc daudziem gadiem šogad pārstāvēs māksliniece Liene Leitāne, informē portāls Balticevents.info. Šodien viņa kopā ar savu komandu aktīvi strādā pie video materiāla, kuru vajag atsūtīt konkursa žūrijai.

2019. gadā Lienei bija 3 vieta “Miss Europe Continental” konkursā Dubajā, 2020. gadā pieņēma dalību “The miss Globe” Albanijā, šogad “Miss Aura International” septembrī Turcijā tika top 20. “Miss Earth” skaistuma konkurss atzīts viens no labākiem pasaulē un stāv vienā rindā ar tādiem brendiem, ka “Miss International”, “Miss Universe” un “Miss World”.

— Mēs kopā ar komandu cītīgi strādājam pie filmēšanas procesa, jo vēlamies konkursa laikā startēt ar kvalitatīvo materiālu un paradīt augsto līmenī – stāsta Liene.

Videomateriāliem Liene izvēlējas Rīgas Centrāltirgu, Vecrīgas ielas, sanatoriju “Ķemeri”, Jaunķemeru pludmali, “Legend” kvartāls Jūrmalā un “Jurmala Golf club”.

Zaļā Josta - Reklāma