Rīgā satiksmes ierobežojumi

Darbu veicējiem uzdots nodrošināt ceļa zīmju izvietošanu, kā arī iedzīvotāju un uzņēmumu (kuri atrodas minētajā ielas posmā) transportlīdzekļu piebraukšanu pie dzīvesvietas vai uzņēmuma.

Slēgs satiksmi Beberbeķu 6. un 7. līnijā

Saistībā ar būvdarbiem no 12.aprīļa līdz 12.novembrim tiks slēgta transportlīdzekļu satiksme Beberbeķu 7.līnijā.

Savukārt no 12.aprīļa līdz 12.septembrim tiks slēgta transportlīdzekļu satiksme Beberbeķu 6.līnijā.

Slēgs satiksmi Tvaika ielā

Saistībā ar būvdarbiem no 16.aprīļa līdz 30.jūnijam tiks slēgta transportlīdzekļu satiksme, Tvaika ielā, posmā no ēkas Tvaika ielā 54 k-1 līdz Sliežu ielai.

Slēgs satiksmi Beberbeķu ielā

Saistībā ar ūdensvada un kanalizācijas tīklu izbūves darbiem Imantā no 13.aprīļa līdz 31.oktobrim tiks slēgta transportlīdzekļu satiksme Beberbeķu ielā, posmā no Jūrmalas gatves līdz Slokas ielai, darbus veicot pa posmiem.

Slēgs satiksmi Ziedoņa ielā

Saistībā ar ūdensvada un kanalizācijas tīklu izbūves darbiem Imantā no 13.aprīļa līdz 10.oktobrim tiks slēgta transportlīdzekļu satiksme Ziedoņa ielā, posmā no Mazās Zolitūdes ielas līdz Kurzemes prospektam.
Slēgs satiksmi Mazajā Zolitūdes ielā

Saistībā ar ūdensvada un kanalizācijas tīklu izbūves darbiem Imantā no 13.aprīļa līdz 31.oktobrim tiks slēgta transportlīdzekļu satiksme Mazajā Zolitūdes ielā, posmā no Kurzemes prospekta līdz Beberbeķu ielai, darbus veicot pa posmiem.

Ierobežos satiksmi Berģu ielā

Saistībā ar ūdensvada un kanalizācijas tīklu izbūves darbiem no 12.aprīļa līdz 12.jūlijam tiks ierobežota transportlīdzekļu satiksme Berģu ielā, posmā no Zaļumu ielas līdz ēkai Berģu ielā 119, satiksmi organizējot pa vienu brauktuves joslu un regulējot to ar luksoforu.

Savukārt no 26.aprīļa līdz 30.jūlijam tiks ierobežota transportlīdzekļu satiksme Berģu ielā, posmā no Tadenavas ielas līdz ēkai Berģu ielā 78, satiksmi organizējot pa vienu brauktuves joslu un regulējot to ar luksoforu.

Slēgs satiksmi Ieroču ielā

Saistībā ar daudzstāvu daudzīvokļu dzīvojamās ēkas būvniecības darbiem no 14.aprīļa līdz 16.aprīlim tiks slēgta transportlīdzekļu satiksme Ieroču ielā, posmā no Miera ielas līdz ēkai Ieroču ielā 11.

Zaļā Josta - Reklāma