Rīgā notiks jubilejas burgeru festivāls 

6. augustā Esplanādes parka laukumā tradicionālinorisināsies piektais jubilejas “Rīgas Burgeru Festivāls”. Šoreiz ikgadējas festivāla ietvaros ir gaidāmie vairāk nekā 30 burgeru ēdnīcu pārstāvji no visas Latvjas, informē portāls balticevents.info.

Katru gadu pasākumu apmeklē vairāk nekā 10 tūkstoši cilvēku no vairākam valsts pilsētām, ka arī pulcējas viesi no ārzemēm. Vienmēr “Rīgas Burgeru Festivāla” mērķis bija paradīt burgeri ne tikai kā fast food, bet ka mūsdienu virtuvē jau integrēto kulta ēdienu un veselu kultūru.

No pl. 11:00 līdz 23:00 pēc jubilejas festivāla programmas notiks tādas aktivitātes, “Influenceru šovs” ar pašmāju populāro blogeru dalību, “Hot Wings” sacensības, “Burgeru ātrēšanas” sacensības un daudzi citi pasākumi apmeklētājiem. Visas dienas garumā labākie Latvijasburgeru gatavošanas meistari cīnīsies par “Festivāla labākais burgers” titulu.

Šogad gaidām viesus un festivāla dalībniekus no citām valstīm. Centīsimies izdarīt visu lietas labā, lai pasākums kļūstu par starpautisko un liels gods, ka viss notiks tieši Rīgas sirdī jeb Esplanādes laukumā – stāsta “Rīgas Burgeru Festivāla” rīkotājs Edgars Svencis

Festivālā noslēguma ceremonijā notiks tradicionāls svētku koncerts, kur piedalīsies pašmāju mākslinieki. Ka saka paši rīkotāji, katru gadu skatītāji uzzina koncerta dalībniekus tikai uzstāšanas laikā uz skatuves. Festivāla vēsturē jau piedalījas tādi mūziķi, ka “Bad Habit”, Pētersons, grupa “Keksi”, Normunds Rutulis un daudzi citi.

Ieeja uz pasākumu ir pilnīgi bezmaksas. Programma un plašāka informācija par pasākumu ir pieejama oficiālā pasākuma lapā.

Zaļā Josta - Reklāma