Rīgā notika masveida Latvijas tiktok mājas fanu salidojums

Pagājušajā svētdienā 26 septembrī Rīgas centrā notika “Fam3House” Latvijas TikTok mājas fanu tikšanas. Ar vietējiem domu līderiem satikties atnāca vairāki simti cilvēku, informē portāls balticevents.info.

Nedēļu pirms tam visi projekta dalībnieki izdomāja uzcienāt visus savus sekotājus ar picu un savos sociālos tīklos ielika video uzaicinājumu. Blogeri solijas bezmaksas picu, fotografēšanas un parunāt pēdējās septembra brīvdienās. Bezmaksas picas izsniegšanā bija ieplānota “O’Sole Mio” kafejnīcā Rīgas centrā no pl 14:00 līdz 15:00.

Uz salidojumu bija atnākuši “Fam3House” pārstāvji un draugi. Ieradījās prankeris Andrejs Černuckijs (@andrejko_epta) arsavu draudzeni Jekaterinu (@katedisney), blogeri VovaMališevs (@vovamalisev), Arsenijas Pāls (@arsenijapaal) un Vadims Guivans (@vadimguivan). Ieplānotā laikā no visām pusēm intensīvi sāka nākt cilvēki. Ar katru minūti pulcējas vēl jaunie viesi un cilvēku daudzums pārvietojas uz ceļa braucamo daļu. Līdz ar to paradījās municipāla policija, kura pārtrauca pasākumu drošības un ierobežojumu ievērošanas dēļ.

— Mēs jau sen vēlējamies izdomāt kaut ko patīkamo priekš mūsu sekotajiem, jo viņi visu laiku jautā komentāros par fanu tikšanos. Izdomājam izdarīt to, kamēr vel nav pavisam auksti ārā un visiem ir labs garastāvoklis. Mēs nevarējām iedomāties, ka atnāks tik daudz. Pēc mūsu skaita bija apmēram viens tūkstotis cilvēku, bet negribējām nevienam sagādāt neērtības un bijām spiesti pārtraukt pasākumu jau pēc 20 minūtēm – pastāstīja “Fam3House” tIktok mājas izdibinātājs Romāns Nozdrins.

Zaļā Josta - Reklāma