Pēc vairākiem Covid-19 gadījumiem attālinātas mācības uzsāks Rīgas Natālijas Draudziņas vidusskola

Pēc vairākām konstatētām Covid-19 pozitīvām analīzēm pedagogiem, Rīgas Natālijas Draudziņas vidusskola pāriet uz C mācību modeli jeb mācībām attālināti.

Pēc Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta pašreiz rīcībā esošās informācijas pozitīvas Covid-19 analīzes konstatētas vairāk nekā 20 pedagogiem, līdz ar to ir pieņemts lēmums visai skolai noteikt attālinātas mācības. 

Lai izvairītos no plašākas Covid-19 infekcijas izplatības un nodrošinātu epidemioloģiskos piesardzības pasākumus, Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments vērš uzmanību, ka skolām savā ikdienas darbā jāievēro Slimību un profilakses kontroles centra ieteikumus izglītības iestādēm.

“Aicinu visus Rīgas pašvaldības skolu vadītājus rūpīgi izvērtēt skolas pedagogu pulcēšanās nepieciešamību klātienē, izvēloties alternatīvus variantus – sanāksmes vai citas kopīgas aktivitātes organizēt attālināti, izmantojot citus saziņas līdzekļus. Būsim atbildīgi par savu un līdzcilvēku drošību un veselību”, norāda Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta direktors Māris Krastiņš.

Zaļā Josta - Reklāma