Pašvaldībā maina iedzīvotāju pieņemšanas kārtību

Ievērojot Veselības ministrijas un  Slimību profilakses un kontroles centra darbinieku rekomendācijas un izvairoties no koronavīrusa izraisītas infekcijas izplatības, Ventspils novada pašvaldība maina iedzīvotāju pieņemšanas kārtību. No 19. oktobra līdz 30. novembrim speciālistus varēs apmeklēt, iepriekš pierakstoties un vienojoties par konkrētu pieņemšanas laiku. Kontaktus, lūdzu, meklējiet pašvaldības mājaslapā www.ventspilsnovads.lv sadaļā “Kontakti”.

Dzimtsarakstu nodaļu Skolas ielā 4 apmeklētājus pieņems pirmdienās no plkst. 9 līdz 12 un no plkst. 13 līdz 17, trešdienās no plkst. 9 līdz 12 un piektdienās no plkst. 9 līdz 12, tālrunis uzziņām 28375290. Šajā pašā laikā būs atvērta arī pašvaldības kase Kuldīgas ielā 3, tālrunis uzziņām 20232361. Ar apmeklētāju pieņemšanas centra darbiniecēm Skolas ielā 4 var sazināties pa tālruni 63629450, e-pasts [email protected]. Pašvaldībai domātos dokumentus  lūdzam ievietot pastkastē pie ēkas Skolas ielā 4. 

Aicinām iedzīvotājus, ierodoties pašvaldībā, valkāt sejas maskas. 

Ventspils novada pašvaldība izskatījusi arī jautājumu par attālināto darbu, tāpēc no 19. oktobra līdz 30. novembrim darbiniekiem būs iespēja strādāt attālināti.     

Zaļā Josta - Reklāma