Par Satiksmes un transporta lietu komitejas priekšsēdētāja vietniekiem ievēlē Loginu un Kodi

Pirmdien, 12.oktobrī, Rīgas domes Satiksmes un transporta lietu komitejas sēdē ievēlēja komitejas priekšsēdētāja vietniekus.

Komitejas deputātu vairākums atbalstīja priekšlikumu par diviem komitejas priekšsēdētāja vietniekiem. Šiem amatiem tika virzīta deputātes Agneses Loginas un deputāta Miroslava Koda kandidatūra, balsojot 11 deputātiem “par”, diviem “pret” un diviem atturoties no balsojuma, abi deputāti tika ievēlēti.

Tostarp deputāti iepazinās arī ar Satiksmes departamenta un pašvaldības aģentūras “Rīgas gaisma” darbību. Satiksmes departamenta pārstāvji informēja komitejas deputātus par satiksmes infrastruktūru pilsētā, departamenta vēsturi, struktūru, funkcijām, iepirkumiem, vides pieejamības uzlabošanu, budžeta izlietojumu, kā arī ieskicēja pēdējo gadu vērienīgākos satiksmes projektus. Savukārt deputātus interesēja departamenta plānošanas dokumenti, veloceļu izbūve, satiksmes plūsmas atvieglošana pilsētas centrā, ielu remonti un citi jautājumi.

Arī “Rīgas gaismas” pārstāvji stāstīja par aģentūras darbības jomām, piešķirto finansējumu, gaismekļiem pilsētā un īstenotajiem un plānotajiem aģentūras projektiem. Savukārt deputāti uzdeva jautājumus par pilsētas gaismas dekoriem, investīciju projektiem, apgaismojuma vadības tīkla digitalizācijas procesiem, LED apgaismojumu un citām lietām.

Jau ziņots, ka par Satiksmes un transporta lietu komitejas priekšsēdētāju ievēlēts Olafs Pulks, komitejā kopā darbojas 17 deputāti.

Zaļā Josta - Reklāma