Palīdzēt ir viegli – tagad bērnu veselībai var ziedot arī “McDonald’s” pašapkalpošanās kioskos

Ik gadu Bērnu klīniskās universitātes slimnīcas (BKUS) Mobilais veselības aprūpes centrs veic vairāk nekā 100 vizītes Latvijas reģionos, sniedzot bērniem vairāk kā 4400 bezmaksas medicīniskās konsultācijas. Lai sniegtu atbalstu bērniem, kuriem tas ir nepieciešams, ikviens “McDonald’s” restorānu apmeklētājs ir aicināts piedalīties “McHappy Day” labdarības kampaņā. Lai ziedošanu padarītu vēl vieglāku, tagad iespējams ziedot arī “McDonald’s” pašapkalpošanās kioskos.

„Šis ir četrpadsmitais “McHappy Day” labdarības kampaņas gads. Pērn tika saziedoti vairāk nekā 44 700 eiro, un mēs ar lielu prieku turpinām darbu, ko esam veikuši visus šos gadus. Mēs patiesi ticam, ka palīdzēt ir viegli, ja tas tiek darīts kopā, tāpēc es aicinu atbalstīt bērnus un atcerēties, ka palīdz ikviens ziedojums,” norāda “Premier Restaurants” rīkotājdirektors Vladimir Janevski.

„Mums ir svarīgi, lai ikviens bērns saņem kvalitatīvus pakalpojumus. Mūsu ārstu komanda dodas uz reģioniem, lai bērni saņemtu savlaicīgas ārstu konsultācijas un neielaistu slimības. Pēdējā laikā ir pieaugusi interese tieši par ortopēda konsultācijām, jo aizvien vairāk bērnu cieš no nepareizas stājas problēmām, tāpēc mūsu komandai šogad pievienojies arī BKUS ortopēds. Lai mēs spētu arī turpmāk nodrošināt visu speciālistu konsultācijas izbraukumos, ir svarīgi sniegt informāciju par šo labdarības kampaņu, jo mums ikkatrs ziedojums ir svarīgs,” saka“Ronald McDonald House Charities Latvija” vadītāja Zane Gedroviča.

Mobilā veselības aprūpes centra mērķis

Mobilais veselības aprūpes centrs sniedz dažādas konsultācijas, ko nodrošina vairāk nekā 30 ārsti – bērnu oftalmologi, neirologi, pulmonologi/alergologi, endokrinologi, gastroenterologi, dermatologs, LORs, mikrologopēds un fizioterapetis. Mobilais veselības aprūpes centrs ik gadu nobrauc vairāk nekā 22 000 kilometru, sniedzot aptuveni 450 konsultācijas mēnesī. Bērni un viņu vecāki Latvijas reģionos paļaujas uz šīm speciālistu vizītēm, tāpēc ir ļoti svarīgi atbalstīt tos, kuriem tas nepieciešams.

Kā ziedot?

Turpmāk “McDonald’s” piedāvā padarīt ziedošanu vēl vienkāršāku – tagad iespējams ziedot “McDonald’s” pašapkalpošanās kioskos. Apmeklētājiem tikai jāizvēlas ziedojuma apmērs (0,25€, 0,50€ vai 1.00€), par kuru var samaksāt pašapkalpošanās kioskā vai pievienot to savam pasūtījumam. Visi ienākumi tiks ziedoti, lai nodrošinātu Mobilā veselības aprūpes centra darbu 2021. gadā.

Zaļā Josta - Reklāma