Nākamnedēļ Līduma, Celmu un Druvienas ielā paredzēti apstāšanās un stāvēšanās aizliegumi

Sniega tīrīšanas nolūkos no 15. līdz 18. februārim Līduma, Celmu un Druvienas ielās visā to garumā abās brauktuves pusēs tiks uzstādītas ceļa zīmes, kas aizliedz transportlīdzekļiem apstāties un stāvēt.

Lai savlaicīgi informētu autobraucējus, jau piektdien minētajās ielās tiek uzstādīti brīdinājuma plakāti par nākamnedēļ paredzētajiem satiksmes ierobežojumiem. Rīgas domes Satiksmes departaments aicina autovadītājus sekot līdzi satiksmes organizācijas izmaiņām.

Pēc darbu veikšanas īslaicīgie apstāšanās un stāvēšanas ierobežojumi tiks atcelti.

Satiksmes organizācijas izmaiņas ir saistītas ar nepieciešamību nodrošināt ziemas dienestu darbu – sniega tīrīšanu, kā arī ielu caurbraukšanas un satiksmes drošības uzlabošanu, īpaši vietās, kur veidojas sniega vaļņi.

Rīgas domes Satiksmes departaments atgādina, ka laikā no 23. janvāra līdz 1. aprīlim ziemas uzturēšanas darbu veikšanai vairākās Rīgas ielās nepieciešamības gadījumā var tikt uzstādītas zīmes “Apstāties un stāvēt aizliegts”.

Pilns ielu saraksts, kurās norādītajā periodā iespējamas satiksmes organizācijas izmaiņas, pieejams šeit: https://www.rdsd.lv/jaunumi/2021/01/rigas-ielas-sniega-tirisanas-laika-iespejami-islaicigi-auto-apstasanas-un-stavesanas-ierobezojumi

Tāpat Satiksmes departaments informē, ka šobrīd pastiprināti turpinās arī 3. kategorijas jeb rajona nozīmes ielu tīrīšana. Transportlīdzekļu līdzekļu vadītāji ir aicināti sekot līdzi satiksmes organizācijas izmaiņām un ar sapratni izturēties pret ziemas uzturēšanas darbu veikšanu.

Zaļā Josta - Reklāma