Miķeļdienas gadatirgus laikā pasākuma norises vietā spēkā būs satiksmes ierobežojumi

Nedēļas nogalē, 24. septembrī, Doma laukumā norisināsies tradicionālais Miķeļdienas gadatirgus, kura laikā pasākuma norises vietā spēkā būs satiksmes ierobežojumi. 

No piektdienas, 23. septembra, plkst. 6.00 līdz svētdienas, 25. septembra, plkst. 6.00 tiks aizliegta transportlīdzekļu apstāšanās un stāvēšana Doma laukumā, Herdera laukumā, Pils ielas posmā no Miesnieku ielas līdz Doma laukumam, kā arī Jēkaba ielas posmā no Doma laukuma līdz Mazajai Pils ielai.

Tāpat minētajās vietās no sestdienas plkst. 6.00 līdz plkst. 20.00 tiks slēgta transportlīdzekļu, tajā skaitā velorikšu, elektromobiļu un zirgu pajūgu, satiksme.

Sestdien, 24. septembrī no plkst. 6.00 līdz plkst. 8.30 un no plkst. 17.00 līdz plkst. 20.00 minētajās vietās varēs iebraukt, apstāties un stāvēt tikai pasākuma dalībnieku transportlīdzekļi, kuriem būs izsniegtas speciālās atļaujas.

Par pasākuma norisi atbildīga ir Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta Rīgas pašvaldības kultūras iestāžu apvienība.

Valsts policija, sadarbībā ar Rīgas pašvaldības policiju, kontrolēs satiksmes noteikumu ievērošanu minētajās vietās un laikos, ka arī nodrošinās ceļu satiksmes drošību un sabiedrisko kārtību.

Informāciju sagatavoja: Lelde Rudzika, Rīgas domes Komunikācijas pārvaldes Ārējas komunikācijas nodaļas projektu koordinatore

Zaļā Josta - Reklāma