Lidija no ‘Latvian Sisters’ kļuvusi par Latvijas TikTok mājas producenti

Latvijas blogere, ‘Latvian Sisters’ projekta bijuša dalībniece LidijaŅižņikova ir kļuvusi par pirmās Baltijas ‘Fam3 House’ TikTokmājas producenti, informē portals balticevents.info. Blogeru mājair dibināta aprīlī un jau uzreiz sākusies jauno komandas talantīgodalībnieku meklēšana gan Latvijā, gan ārvalstīs. Uz doto brīdipamatsastāvā ir 7 dalībnieki un viens no tiem ir atbraucis pa taisnono Moldovas.

Šodien Lidas TikTok profilā ir vairāk, nekā 1,7 miljoni sekotāju. Atgadinam, ka ‘Latvian Sisters’ dueta dalībnieces bija atzīti par ietekmīgākiem sociālām blogerēm pēc Golin Accelerators of Relevance versijas. 16. maijā māsas paziņoja par kopīgā projektaslēgšanu un jau tagad Ļida pievienojas ‘Fam3 House’ ģimenei.

— Esmu ļoti priecīga, ka man paveicas kļūt par mājas producenti un strādāt ar lieliskiem jauniešiem, kuri ir pilni ar savām idejām, entuziasmu un protams pats galvenais, ka visi ir gatavi jaunai un interesantai dzīvei. Mēs ar kopīgiem spēkiem centīsimies priecināt auditoriju ar oriģinālo un tuvu sekotājiem saturu. Esmu pārliecināta, ka kopā ar komandu varēsim paradīt un iespējams arī pieradīt, kā Latvija ir spējīga konkurēt ar ārzemju vadošiem blogeriem. Jau šobrīd ir noteikts darba plāns un stratēģija. Viss pārējais ir laika jautājums – stāsta Lidija.

— Šobrīd mēs visu laiku esam aizņemti ar satura veidošanu, ar koloborācijām, ar jaunu dalībnieku atlasi, ar jauno sadarbības līgumu parakstīšanu ar daudzām kompānijām, ka arī paralēli cenšamies realizēt sociālos projektus, lai varētu piesaistīt un attīstīt jauniešus. Komanda pieaug ar jaunām sejām gan no Latvijas, gan no ārzemēm. Mēs katru nedēļu taisam auditu visās pozīcijās. Ja redzam kādas problēmas sistēmā, tad obligāti cenšamies novērst kļūdas. Lidai ir pieredze tehniskos momentos, kura nākotnē palidzēs projektam. Skatīsimies kas notiks tālāk, jo projekts ir jauns, bet fanu pastāvīgas vēstules un ap 20 jauniem pietekumiemkatru nedēļu visu laiku motivē mūs uz mājas attistību – stāstalīdzdibinātājs Romans Nozdrins.

Zaļā Josta - Reklāma