Labākas distancēšanās iespējas un plašāks sortiments – “Euroaptieka” atver rekonstruētu aptieku t/c “Domina Shopping”

MAptieku tīkls “Euroaptieka” ir noslēdzis ievērojamu rekonstrukcijas projektu vienā no savām nozīmīgākajām Rīgas aptiekām, kas atrodas tirdzniecības centrā “Domina Shopping” (Ieriķu ielā 3). Rekonstruētās aptiekas platība ir paplašināta līdz 150 m2, radot vēl patīkamāku vidi apmeklētājiem, vienlaikus palielinot aptiekas produktu sortimentu, tam kļūstot daudzveidīgākam un pircēju vajadzībām atbilstošākam.

“Esam gandarīti, ka varam turpināt investēt aptieku rekonstrukcijā, lai nodrošinātu kvalitatīvu, drošu un profesionālu farmaceitisko aprūpi, kas šobrīd valstī izsludinātajā ārkārtējā situācijā ir īpaši nozīmīga.Aptiekas ir vēl viena vieta, kur iedzīvotājiem vērsties pēc padoma, tādējādi rūpējoties gan par savu un savas ģimenes veselību, gan labsajūtu. Mūsu komanda strādā pilnā jaudā, lai aptieku apmeklējumi būtu klientiem un aptieku darbiniekiem pēc iespējas veselībai drošāki,” saka “Euroaptieka” valdes priekšsēdētāja Nataļja Zaharova.

Atjaunotās aptiekas telpas kļuvušas ievērojami plašākas, sasniedzot 150 kvadrātmetrus, kas ir krietni vairāk nekā iepriekš, tādejādi nodrošinot apmeklētājiem daudz ērtāku un drošāku iepirkšanos šajā trauksmainajā laikā.

“Euroaptieka” jau sen nav vieta, kur cilvēki vēršas tikai pēc zālēm. Cilvēki to apmeklē, lai preventīvi rūpētos par savu veselību un labsajūtu, nevis ierastos tikai tad, kad jau ir skārušas veselības problēmas. Tieši tādēļ “Euroaptieka” ir paplašinājusi savu sortimentu gan ar vitamīniem, minerālvielām un tējām, gan ievērojami plašāku kosmētikas produktu izvēli. Vairāk nekā 60 kosmētikas zīmolu plašais klāsts ietver gan Latvijā zināmus un iecienītus ražotājus, piemēram, “Bioderma”, “Vichy”, “Eucerin”, “Filorga”, “La Roche Posay”, “Algotherm”, “Esthederm”, “SVR”, “Crescina”,“Babe”, “Uriage”, “La zar tigue”, kā arī tikai “Euroaptiekā” pieejamus un pārstāvētus zīmolus kā,piemēram, franču dermakosmētikas zīmols “Algologie”, kā arī tādi klientu iemīļoti zīmoli kā “Dermedic”, “Numis Med” un citi. Sortimentā pieejami līdzekļi dažādiem ādas tipiem un vajadzībām,piemēram, problēmātiskai ādai, normālai, jaukta tipa ādai. 

Atjaunotā aptieka ir atvērta darba dienās un brīvdienās no plkst. 10.00 līdz 21.00. Aptiekā strādās septiņi “Euroaptieka” farmaceiti, kuri nodrošinās visu nepieciešamo palīdzību un sniegs padomus arfarmaceitisko aprūpi saistītos jautājumos.

Covid-19 radīto apstākļu dēļ daļa iedzīvotāju meklē iespējas aptiekā nepieciešamo iegādāties attālināti. Arī citu apstākļu dēļ iedzīvotājiem var būt ierobežotas iespējas apmeklēt aptieku klātienē, piemēram, ja cilvēks ir apslimis, ir grūtības pārvietoties, kā arī tad, ja ir zema imunitāte, cilvēks atrodas pašizolācijā vai aptieka atrodas pārāk tālu no dzīvesvietas. Ņemot to vērā, “Euroaptieka” aicina izmantot iespēju nepieciešamos recepšu un valsts kompensējamos medikamentus, kā arī citas aptiekā pieejamās preces pasūtīt ar piegādi uz vēlamo adresi visā Latvijā, izmantojot pakalpojumu “Medikamentu piegāde mājās”. Lai saņemtu pakalpojumu, kā arī pilnvērtīgu farmaceita konsultāciju, jāzvana “Euroaptieka” farmaceitam pa tālruni 20369469 darba dienās no plkst. 9.00 līdz 17.00.

Zaļā Josta - Reklāma